La Casa de Papel'in Tokyo'su Ursula Corbero anne oldu

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 06.04.2026 - 11:59, Güncelleme: 06.04.2026 - 11:59
 

La Casa de Papel'in Tokyo'su Ursula Corbero anne oldu

İlk bebeğini kucağına alan güzel oyuncu Ursula Corber, bebeğini emzirirken pozlarını paylaştı.
Dünyaca ünlü yapımlardan La Casa De Papel'de hayat verdiği Tokyo karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu, Úrsula Corberó, ilk bebeğini beklediğini zarif ve sade bir Instagram paylaşımıyla duyurmuştu. BEBEKLİ KARELER GELDİ İspanyol oyuncu Úrsula Corberó, ilk bebeğini beklediğini zarif ve sade bir Instagram paylaşımıyla duyurmuştu. Güzel oyuncunun pozları sosyal medyada hızla yayıldı. Bebeğini emzirdiği anları paylaşan güzel oyuncuya beğeni yağdı.  
İlk bebeğini kucağına alan güzel oyuncu Ursula Corber, bebeğini emzirirken pozlarını paylaştı.

Dünyaca ünlü yapımlardan La Casa De Papel'de hayat verdiği Tokyo karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu, Úrsula Corberó, ilk bebeğini beklediğini zarif ve sade bir Instagram paylaşımıyla duyurmuştu.

BEBEKLİ KARELER GELDİ

İspanyol oyuncu Úrsula Corberó, ilk bebeğini beklediğini zarif ve sade bir Instagram paylaşımıyla duyurmuştu. Güzel oyuncunun pozları sosyal medyada hızla yayıldı.

Bebeğini emzirdiği anları paylaşan güzel oyuncuya beğeni yağdı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.