Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan akıl almaz uygulama

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 12.03.2024 - 14:08, Güncelleme: 12.03.2024 - 14:11
 

Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan akıl almaz uygulama

Sevabına nail olmak mı? Günaha sokmak mı?
Kültür ve Turizm bakanlığı tarafından millet bahçesine kurulan iftar çadırı esnafları kızdırdı. İşleri durgun olan restoran ve lokantacılar ramazan ayının gelmesini ve iftar sofralarını düşünürken, Kültür ve Turizm Bakanlığı iftar çadırını lokanta ve restoranların yoğun olduğu bölgeye kurması, çevrede bulunan esnafları çileden çıkarttı.  11 Ayın sultanı bütün inananların sabırsızlıkla beklediği Ramazan Ayı geldi. 11 ay boyunca işleri kötü giden restoran ve lokanta sahipleri de kurulacak iftar sofralarından ramazan bereketini beklerken bu defa Kültür ve Turizm Bakanlığı iftar çadırı kuruldu. Millet bahçesinde restoran ve lokantaların yoğun bulunduğu bölgeye kurulan iftar çadırı, ramazan bereketinden nasiplenmeyi bekleyen esnaflar içinde hayal kırıklığı oldu. Anıtpark yada Valilik önü olabilirdi İftar çadırına karşı olmadıklarını belirten ve ramazanın ruhuna uygun olan iftar çadırının kurulmasından dolayı mutlu olduklarını söyleyen çevre esnafı çadırın yerinin uygun olmadığını belirtiler. Geçmiş yıllardaki ramazanlarda olduğu gibi yine Anıtpark Meydanı yada Valilik bahçesindeki alanlarda kurulmasının daha da uygun olacağını belirten esnaflar, “Ramazan bereketinden keşke eşit faydalanabilseydik” diye konuştular.
Sevabına nail olmak mı? Günaha sokmak mı?

Kültür ve Turizm bakanlığı tarafından millet bahçesine kurulan iftar çadırı esnafları kızdırdı. İşleri durgun olan restoran ve lokantacılar ramazan ayının gelmesini ve iftar sofralarını düşünürken, Kültür ve Turizm Bakanlığı iftar çadırını lokanta ve restoranların yoğun olduğu bölgeye kurması, çevrede bulunan esnafları çileden çıkarttı. 
11 Ayın sultanı bütün inananların sabırsızlıkla beklediği Ramazan Ayı geldi. 11 ay boyunca işleri kötü giden restoran ve lokanta sahipleri de kurulacak iftar sofralarından ramazan bereketini beklerken bu defa Kültür ve Turizm Bakanlığı iftar çadırı kuruldu. Millet bahçesinde restoran ve lokantaların yoğun bulunduğu bölgeye kurulan iftar çadırı, ramazan bereketinden nasiplenmeyi bekleyen esnaflar içinde hayal kırıklığı oldu.

Anıtpark yada Valilik önü olabilirdi
İftar çadırına karşı olmadıklarını belirten ve ramazanın ruhuna uygun olan iftar çadırının kurulmasından dolayı mutlu olduklarını söyleyen çevre esnafı çadırın yerinin uygun olmadığını belirtiler. Geçmiş yıllardaki ramazanlarda olduğu gibi yine Anıtpark Meydanı yada Valilik bahçesindeki alanlarda kurulmasının daha da uygun olacağını belirten esnaflar, “Ramazan bereketinden keşke eşit faydalanabilseydik” diye konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.