Küçükusta ile Düzce'de 2020 Yılında, "Konut Satışlarında Rekor Satış yapıldı"

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.12.2020 - 21:46, Güncelleme: 30.12.2020 - 23:36
 

Küçükusta ile Düzce'de 2020 Yılında, "Konut Satışlarında Rekor Satış yapıldı"

Hürgrup Yönetim Kurulu Başkanı Hürkerim Küçükusta ile binlerce aile ev sahibi oluyor.Konut satışlarında yerini koruyor.
Hür Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hürkerim Küçükusta ile Türkiye'nin her ilinden, Düzce'de binlerce aile ev sahibi olmaya devam ediyor.İnşaat sektöründe başarılı iş adamı küçükusta, 2019 ve 2020 yıllarında konut satışlarında binlerce aileye umut ışığı oldu.Koronavirüs (Covid-19) konut satışlarına olumsuz etkisi olmadığı görülüyor. Raportajımızda Küçükusta, koronavirüsün konut satışlarına ilişkin şunları söyledi: Bu zor dönemde herkesin evinden çalışmasıyla konut, ev satışları da online yapılmaya başlandı. Bir çok firma sanal ortamda müşterilerine konutlarını pazarladı.Bizim ayrıcalığımız, kira öder gibi elden takistle, faizsiz oturuma hazır herkezi ev sahibi yapıyoruz.Ve üstelik tapusunu teslim ederek satış yapmaktayız.Türkiye'de ve yurt dışından Düzce'de bir çok kişiyi konut sahibi yapmanın sevincini yaşamaktayız.Hayel olan ev satışları hiç bir zaman yapmadık.2019 ve 2020 yılında Kira öder gibi ve peşin parayla, 550 konut satışı gerçekleştirdik.TÜİK verileri.Türkiye genelinde konut satışları ise, 2020 Ekim ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %16,3 azalarak 119 bin 574 oldu. Konut satışlarında İstanbul 22 bin 270 konut satışı ve %18,6 ile en yüksek paya sahip oldu. Küçükusta sözlerine şu şekilde devam etti: Neden bizi tercih ediyorlar, biz 7 sektörde hizmet veren köklü bir şirketiz.Kimseye memnuniyetsizlik oluşturmuyoruz ve kişilerin güvenini kazandığımızdan dolayı tavsiye üzerine gelenlerle yoğunluk göstermekte.En büyük başarımız insanların bize güvenmesidir.Paradan önce, bizim samimiyetimiz ve güven vermemiz bize kazandırıyor.İnşaat ve emlak sektöründe Hürgrup bünyesinde marka olarak yerimizi her zaman korumaktayız.Sektörlerimizden en yoğun olduğumuz, konut satışları yer almaktadır."Hiç bir endişe oluşturmuyoruz.Konut ve daire satışlarımızda, 60 ay taksitle, faizsiz, banka kredisiz, daire satışı yapmaktayız.Hedefimiz yeni yaklaşan 2021 yılıdır.Konut satışlarımız bir önceki yıldan daha iyi olmasını hedefliyoruz.Yeni yıl mesajım ise, geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olmasını temenli eder, "sevgi her zaman yoldaşınız olsun"."diye konuştu.
Hürgrup Yönetim Kurulu Başkanı Hürkerim Küçükusta ile binlerce aile ev sahibi oluyor.Konut satışlarında yerini koruyor.

Hür Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hürkerim Küçükusta ile Türkiye'nin her ilinden, Düzce'de binlerce aile ev sahibi olmaya devam ediyor.İnşaat sektöründe başarılı iş adamı küçükusta, 2019 ve 2020 yıllarında konut satışlarında binlerce aileye umut ışığı oldu.Koronavirüs (Covid-19) konut satışlarına olumsuz etkisi olmadığı görülüyor.

Raportajımızda Küçükusta, koronavirüsün konut satışlarına ilişkin şunları söyledi:
Bu zor dönemde herkesin evinden çalışmasıyla konut, ev satışları da online yapılmaya başlandı. Bir çok firma sanal ortamda müşterilerine konutlarını pazarladı.Bizim ayrıcalığımız, kira öder gibi elden takistle, faizsiz oturuma hazır herkezi ev sahibi yapıyoruz.Ve üstelik tapusunu teslim ederek satış yapmaktayız.Türkiye'de ve yurt dışından Düzce'de bir çok kişiyi konut sahibi yapmanın sevincini yaşamaktayız.Hayel olan ev satışları hiç bir zaman yapmadık.2019 ve 2020 yılında Kira öder gibi ve peşin parayla, 550 konut satışı gerçekleştirdik.TÜİK verileri.Türkiye genelinde konut satışları ise, 2020 Ekim ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %16,3 azalarak 119 bin 574 oldu. Konut satışlarında İstanbul 22 bin 270 konut satışı ve %18,6 ile en yüksek paya sahip oldu.

Küçükusta sözlerine şu şekilde devam etti:
Neden bizi tercih ediyorlar, biz 7 sektörde hizmet veren köklü bir şirketiz.Kimseye memnuniyetsizlik oluşturmuyoruz ve kişilerin güvenini kazandığımızdan dolayı tavsiye üzerine gelenlerle yoğunluk göstermekte.En büyük başarımız insanların bize güvenmesidir.Paradan önce, bizim samimiyetimiz ve güven vermemiz bize kazandırıyor.İnşaat ve emlak sektöründe Hürgrup bünyesinde marka olarak yerimizi her zaman korumaktayız.Sektörlerimizden en yoğun olduğumuz, konut satışları yer almaktadır."Hiç bir endişe oluşturmuyoruz.Konut ve daire satışlarımızda, 60 ay taksitle, faizsiz, banka kredisiz, daire satışı yapmaktayız.Hedefimiz yeni yaklaşan 2021 yılıdır.Konut satışlarımız bir önceki yıldan daha iyi olmasını hedefliyoruz.Yeni yıl mesajım ise, geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olmasını temenli eder, "sevgi her zaman yoldaşınız olsun"."diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.