Kronik sorun çözülecekti, iyice kronikleşti

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 04.10.2023 - 13:34, Güncelleme: 04.10.2023 - 17:19
 

Kronik sorun çözülecekti, iyice kronikleşti

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün müjde olarak duyurduğu ve Kronik bir sorun daha çözülüyor denilerek duyurulan Basmacılar Çarşısında 2 yıl geçti ancak şehrin ortasındaki meteor çukuru gibi duran temelde gelişme henüz yaşanmadı.
Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün Düzce’nin kronik bir sorunu daha çözülecek diyerek görkemli tören düzenlenen Basmacılar Çarşısı, 2 yılın sonunda şehrin orta yerinde meteor çukurunu andıran görüntüsüyle durmaya devam ediyor. Depremde yıkılan ve sonrasında kat malikleriyle uzlaşılarak yeniden yapılması gündeme gelen ve 10 Kasım 2021 tarihinde görkemli tören düzenlenen Basmacılar Çarşısında yıllar geçmesine rağmen inşaat çalışmaları henüz başlamadı. Çukurun etrafındaki esnaflarında mağduriyet yaşadığı Basmacılar çarşısının temel çukuru, tam 2 yıl geçmesine rağmen şehrin ortasında ucube görüntüsüyle insanları da tedirgin ederken çalışmaların ne zaman başlayacağı ise muamma olarak kaldı.  Belediye kaynaklarından alınan bilgilere göre; hak sahiplerinden muvafakatnameler alındı ve tebligatları yapıldı.
Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün müjde olarak duyurduğu ve Kronik bir sorun daha çözülüyor denilerek duyurulan Basmacılar Çarşısında 2 yıl geçti ancak şehrin ortasındaki meteor çukuru gibi duran temelde gelişme henüz yaşanmadı.

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün Düzce’nin kronik bir sorunu daha çözülecek diyerek görkemli tören düzenlenen Basmacılar Çarşısı, 2 yılın sonunda şehrin orta yerinde meteor çukurunu andıran görüntüsüyle durmaya devam ediyor.

Depremde yıkılan ve sonrasında kat malikleriyle uzlaşılarak yeniden yapılması gündeme gelen ve 10 Kasım 2021 tarihinde görkemli tören düzenlenen Basmacılar Çarşısında yıllar geçmesine rağmen inşaat çalışmaları henüz başlamadı.

Çukurun etrafındaki esnaflarında mağduriyet yaşadığı Basmacılar çarşısının temel çukuru, tam 2 yıl geçmesine rağmen şehrin ortasında ucube görüntüsüyle insanları da tedirgin ederken çalışmaların ne zaman başlayacağı ise muamma olarak kaldı. 

Belediye kaynaklarından alınan bilgilere göre; hak sahiplerinden muvafakatnameler alındı ve tebligatları yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.