Kova'ya para, Başak'ın kaderi değişiyor! Teraziler sağlıklarını yabana atmamal

Yaşam (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 28.09.2023 - 17:52, Güncelleme: 28.09.2023 - 18:32
 

Kova'ya para, Başak'ın kaderi değişiyor! Teraziler sağlıklarını yabana atmamal

Astrolog Özlem Recep 28 Eylül 2023 günlük burçları yazdı. Başak burçları her şeye yeniden başlıyor. Ummadığı güzel fırsatlar gelmek üzere. Akrepler çevrelerinden eleştiri alan bir ilişki içerisinde olabilir. Ama pek umursamadıkları net. İşte 28 Eylül 2023 günlük burç yorumları...
İkizler burcu şu sıralar aileleriyle daha fazla zaman geçirebilir. Oğlaklar için yol görünüyor. Peki 28 Eylül 2023 günlük burçlarda neler var? İşte yanıtı... 28 EYLÜL 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI Koç: Sevgili Koç, gün içerisinde çalışma arkadaşlarınla gerilmeler yaşayabilirsin. Maddi anlamda gelebilecek fırsatlara kimseyi ortak etmemek önemli. Boğa: Sevgili Boğa, özel hayatın ve ideallerin arasında sıkışıp kalmış olabilirsin. Kendini gerçekleştirmek için oluşan fırsatları değerlendirmen oldukça önemli. İkizler: Sevgili İkizler, ailenin sana ihtiyacı olan günlerden geçmektesin. Kendi hakkına girilen ne varsa kurtulacaksın merak etme. Yengeç: Sevgili Yengeç, aldığın haberler karşısında zaman zaman öfkelenebilir ve daha sonra başına dert olacak şekilde konuşmaların içine girmek istemiyorsan bugün iki kere düşünüp bir kere hamle yapma zamanı. Aslan: Sevgili Aslan, mutluluğu ararken arka planda ümit verdiğin insanların ahını almaman önemli. Cinsel hastalıklara dikkat. Başak: Sevgili Başak, ben sen çatışmalarının aktif olduğu bir günden geçmektesin. Kaderini değiştiren ne varsa şimdi şu anda gelişiyor, fırsatları yakalamak için biraz ketum olman oldukça önemli. Terazi: Sevgili Terazi, sağlığına özen göstermen gereken önemli bir zaman dilimi. Önemli bir ameliyat ya da sağlık sıkıntısı yaşıyorsan hızlıca toparlanacaksın. Arkandaki gizli oyunlara karşı önlem alman da iyi olabilir. Akrep: Sevgili Akrep, aşk hayatında mutlu olduğun güzel günlerden biri ama çevrendeki pek çok kişi bu ilişkiyi eleştiriyor olabilir. Kimlere güvenmelisin tercih senin. Yay: Sevgili Yay, iş hayatındaki dengesizlikleri oturtmak istediğin önemli bir zaman dilimindesin. Evine bir yardımcı ya da ailenden destek alarak çözümlemek senin adına iyi olabilir. Oğlak: Sevgili Oğlak, kısa yolculuk planları gündeminde olabilir. Özel hayatında mutluluğu yakaladığın günlerden geçerken karşı tarafın ailesiyle yaşadığın problemleri görmezden gelmemelisin. Kova: Sevgili Kova, maddi anlamda fırsatların kapını çaldığı güzel bir zaman dilimi ancak giden borçlar açısından temkinli olman şart. Balık: Sevgili Balık, kendini göstermek istediğin ne varsa şartlar kendiliğinden oluşuyor. Sadece rakiplerine karşı dikkatli olmalısın.
Astrolog Özlem Recep 28 Eylül 2023 günlük burçları yazdı. Başak burçları her şeye yeniden başlıyor. Ummadığı güzel fırsatlar gelmek üzere. Akrepler çevrelerinden eleştiri alan bir ilişki içerisinde olabilir. Ama pek umursamadıkları net. İşte 28 Eylül 2023 günlük burç yorumları...

İkizler burcu şu sıralar aileleriyle daha fazla zaman geçirebilir. Oğlaklar için yol görünüyor. Peki 28 Eylül 2023 günlük burçlarda neler var? İşte yanıtı...

28 EYLÜL 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI


Koç: Sevgili Koç, gün içerisinde çalışma arkadaşlarınla gerilmeler yaşayabilirsin. Maddi anlamda gelebilecek fırsatlara kimseyi ortak etmemek önemli.

Boğa: Sevgili Boğa, özel hayatın ve ideallerin arasında sıkışıp kalmış olabilirsin. Kendini gerçekleştirmek için oluşan fırsatları değerlendirmen oldukça önemli.

İkizler: Sevgili İkizler, ailenin sana ihtiyacı olan günlerden geçmektesin. Kendi hakkına girilen ne varsa kurtulacaksın merak etme.

Yengeç: Sevgili Yengeç, aldığın haberler karşısında zaman zaman öfkelenebilir ve daha sonra başına dert olacak şekilde konuşmaların içine girmek istemiyorsan bugün iki kere düşünüp bir kere hamle yapma zamanı.

Aslan: Sevgili Aslan, mutluluğu ararken arka planda ümit verdiğin insanların ahını almaman önemli. Cinsel hastalıklara dikkat.


Başak: Sevgili Başak, ben sen çatışmalarının aktif olduğu bir günden geçmektesin. Kaderini değiştiren ne varsa şimdi şu anda gelişiyor, fırsatları yakalamak için biraz ketum olman oldukça önemli.


Terazi: Sevgili Terazi, sağlığına özen göstermen gereken önemli bir zaman dilimi. Önemli bir ameliyat ya da sağlık sıkıntısı yaşıyorsan hızlıca toparlanacaksın. Arkandaki gizli oyunlara karşı önlem alman da iyi olabilir.

Akrep: Sevgili Akrep, aşk hayatında mutlu olduğun güzel günlerden biri ama çevrendeki pek çok kişi bu ilişkiyi eleştiriyor olabilir. Kimlere güvenmelisin tercih senin.

Yay: Sevgili Yay, iş hayatındaki dengesizlikleri oturtmak istediğin önemli bir zaman dilimindesin. Evine bir yardımcı ya da ailenden destek alarak çözümlemek senin adına iyi olabilir.

Oğlak: Sevgili Oğlak, kısa yolculuk planları gündeminde olabilir. Özel hayatında mutluluğu yakaladığın günlerden geçerken karşı tarafın ailesiyle yaşadığın problemleri görmezden gelmemelisin.

Kova: Sevgili Kova, maddi anlamda fırsatların kapını çaldığı güzel bir zaman dilimi ancak giden borçlar açısından temkinli olman şart.

Balık: Sevgili Balık, kendini göstermek istediğin ne varsa şartlar kendiliğinden oluşuyor. Sadece rakiplerine karşı dikkatli olmalısın.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.