KOSGEB Müdürü Şahin Hür Haber Gazetesini ziyaret etti

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 07.12.2023 - 16:54, Güncelleme: 07.12.2023 - 17:27
 

KOSGEB Müdürü Şahin Hür Haber Gazetesini ziyaret etti

Düzce’ye geldiği günden bu yana başarılı çalışmalara imza atan ve sanayicilerin gözbebeği olan KOSGEB Müdürü Necdet Yaşar Şahin, Düzce Hür Haber Gazetesini ziyaret etti.
Düzce’de devlet destekleri ile sanayici, imalatçı ve üreticileri buluşturan, KOSGEB’i ve desteklerinden Düzce’de sanayicilerin kullanmasını sağlamaya çalışan KOSGEB İl Müdürü Necdet Yaşar Şahin, Düzce Hür Haber Gazetesini ziyaret etti. Gazetenin imtiyaz sahibi Yavuz Algün ve haber koordinatörü Selçuk Akyol tarafından karşılanan KOSGEB Müdürü Şahin, Düzce’nin yatırımları hakkında bilgi alışverişi yaptı. Düzce’ye atandığı 2018 yılından bu yana KOSGEB ile sanayici, imalatçılar arasında köprü olan ve pandemi gibi süreçleri de Düzceli sanayiciler ile başarılı şekilde atlatan Necdet Yaşar Şahin’in ziyaretinden memnuniyet duyduklarını dile getiren Yavuz Algün; “KOSGEB müdürümüz ilimizde görevini başarı ile sürdürüyor. KOSGEB ve destekleriyle ilgili ciddi çalışmalar içinde. Kendisine hem ziyareti için hem de Düzceli iş insanları adına teşekkür ederim” dedi.
Düzce’ye geldiği günden bu yana başarılı çalışmalara imza atan ve sanayicilerin gözbebeği olan KOSGEB Müdürü Necdet Yaşar Şahin, Düzce Hür Haber Gazetesini ziyaret etti.

Düzce’de devlet destekleri ile sanayici, imalatçı ve üreticileri buluşturan, KOSGEB’i ve desteklerinden Düzce’de sanayicilerin kullanmasını sağlamaya çalışan KOSGEB İl Müdürü Necdet Yaşar Şahin, Düzce Hür Haber Gazetesini ziyaret etti. Gazetenin imtiyaz sahibi Yavuz Algün ve haber koordinatörü Selçuk Akyol tarafından karşılanan KOSGEB Müdürü Şahin, Düzce’nin yatırımları hakkında bilgi alışverişi yaptı.

Düzce’ye atandığı 2018 yılından bu yana KOSGEB ile sanayici, imalatçılar arasında köprü olan ve pandemi gibi süreçleri de Düzceli sanayiciler ile başarılı şekilde atlatan Necdet Yaşar Şahin’in ziyaretinden memnuniyet duyduklarını dile getiren Yavuz Algün; “ KOSGEB müdürümüz ilimizde görevini başarı ile sürdürüyor. KOSGEB ve destekleriyle ilgili ciddi çalışmalar içinde. Kendisine hem ziyareti için hem de Düzceli iş insanları adına teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.