Köprünün yarısı yola yarısı tarlaya çıkıyor Bu köprü sadece Düzce’de olur

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 15.09.2023 - 10:48, Güncelleme: 15.09.2023 - 10:54
 

Köprünün yarısı yola yarısı tarlaya çıkıyor Bu köprü sadece Düzce’de olur

Hamidiye Mahallesi ile Körpeşler mahallesini birbirine bağlayan dere Karaca deresi üzerine yapılan köprünün hali şaşkınlığa neden oluyor. Köprünün yarısı bahçeye yarısı ise körpeşler mahallesine giden yola çıkıyor.
Hamidiye Mahallesi ile Körpeçler mahallesini birbirine bağlayan köprüde bu yıl içerisinde yenileme ve genişletme çalışması yapıldı. Karaca Deresi üzerinde bulunan eski köprü ise yapılan köprü yaya ve araç trafiğini sıkıntıya soktuğu için sorun oluşturuyordu. Köprü yıkılarak yerine daha geniş köprü yapıldı. Genişletilen köprünün görüntüsü ise şaşkınlığa neden oluyor.  Bir ucu yola bir ucu tarlaya açılıyor Köprüde şaşkınlık oluşturan kısmı ise köprünün Hamidiye Mahallesi’nden gelen kısmı oldukça geniş yer bulurken, Körpeçler tarafında ise ikiye bölünüyor. Hiçbir uyarı levhasının bulunmadığı köprünün bir ucu Körpeşler mahallesine çıkarken yarısı ise bahçeye çıkıyor. Hamidiye Mahallesi’nden Körpeçler mahallesine gitmek için köprüyü kullanmak isteyen sürücüler içinde köprüde hiçbir uyarı bulunmaması nedeniyle büyük tehlike oluşturuyor.    
Hamidiye Mahallesi ile Körpeşler mahallesini birbirine bağlayan dere Karaca deresi üzerine yapılan köprünün hali şaşkınlığa neden oluyor. Köprünün yarısı bahçeye yarısı ise körpeşler mahallesine giden yola çıkıyor.

Hamidiye Mahallesi ile Körpeçler mahallesini birbirine bağlayan köprüde bu yıl içerisinde yenileme ve genişletme çalışması yapıldı. Karaca Deresi üzerinde bulunan eski köprü ise yapılan köprü yaya ve araç trafiğini sıkıntıya soktuğu için sorun oluşturuyordu. Köprü yıkılarak yerine daha geniş köprü yapıldı. Genişletilen köprünün görüntüsü ise şaşkınlığa neden oluyor. 
Bir ucu yola bir ucu tarlaya açılıyor

Köprüde şaşkınlık oluşturan kısmı ise köprünün Hamidiye Mahallesi’nden gelen kısmı oldukça geniş yer bulurken, Körpeçler tarafında ise ikiye bölünüyor. Hiçbir uyarı levhasının bulunmadığı köprünün bir ucu Körpeşler mahallesine çıkarken yarısı ise bahçeye çıkıyor. Hamidiye Mahallesi’nden Körpeçler mahallesine gitmek için köprüyü kullanmak isteyen sürücüler içinde köprüde hiçbir uyarı bulunmaması nedeniyle büyük tehlike oluşturuyor.

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.