**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

Köpek eğitmeninden anlamlı kampanya

Yaşam (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 16.11.2023 - 16:49, Güncelleme: 16.11.2023 - 16:49
 

Köpek eğitmeninden anlamlı kampanya

Düzce’de uzun yıllardır köpek eğitmeniliği yapan ve özellikle arama kurtarma köpeklerinin eğitimlerinde uzmanlaşan Taner Kurt anlamlı kampanya başlattı.
Düzce Belediyesi’ne ait sokak hayvanları geçici bakımevi ve rehabilitasyon merkezinden köpek sahiplenenlere temel itaat eğitimlerini ücretsiz vereceğini açıkladı. Düzce'de uzun yıllardır köpek eğitmenliği yapan arama kurtarma köpeklerinden, koruma köpeklerine, kadavra köpeklerinden canlı arama köpeklerine kadar birçok alanda köpek yetiştiren Taner Kurt, anlamlı kampanya başlattı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “sokak hayvanlarını toplayın” çağrısı sonrası harekete geçen Taner Kurt, sahibi olduğu Düzce Dog Academy’de sokak hayvanı sahiplenen vatandaşlara ve sahiplendikleri köpeklerine temel eğitimleri vereceğini dile getirdi. Düzce Belediyesi’ne ait Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nden köpek sahipleneceklere eğitim vermeyi taahhüt eden Taner Kurt şunları söyledi; “Çocukluğumuzdan beri köpeklerle içli dışlıyım amatörce ama profesyonel anlamda 8 yıldan beri eğitmenlik yapıyorum. Özellikle operasyon köpekleri diye adlandırdığımız enkaz arama kurtarma, alan koruma, kadavra arama, canlı arama köpeklerinin eğitimlerini veriyorum. Ve tabii ki temel itaat eğitimlerini de veriyoruz. Bir proje başlatmak istedik bu manada barınaktan sahipsiz hayvan sahiplenenlere ve bunu belgelendirenlere bu belge ile geldiklerinde temel eğitimlerini vereceğiz. Barınaktan sahiplenildiği zaman bunlar bir evraklar bize eğitim talebinde bulunurlarsa biz ücretsiz bir şekilde sahipleri ile birlikte sonuna kadar eğitimlerini vermek istiyoruz. Sahipleri de eğitim aldığı takdirde eğitimimiz daha sağlıklı oluyor. Ne tür eğitimler alacaklar. Bu eğitim içinde olması gereken eğitim kesinlikle tuvalet yönlendirme, sonrasında itaat eğitimlerini ücretsiz bir şekilde sahipleri ile birlikte vermeyi taahhüt ediyoruz” dedi.
Düzce’de uzun yıllardır köpek eğitmeniliği yapan ve özellikle arama kurtarma köpeklerinin eğitimlerinde uzmanlaşan Taner Kurt anlamlı kampanya başlattı.

Düzce Belediyesi’ne ait sokak hayvanları geçici bakımevi ve rehabilitasyon merkezinden köpek sahiplenenlere temel itaat eğitimlerini ücretsiz vereceğini açıkladı.

Düzce'de uzun yıllardır köpek eğitmenliği yapan arama kurtarma köpeklerinden, koruma köpeklerine, kadavra köpeklerinden canlı arama köpeklerine kadar birçok alanda köpek yetiştiren Taner Kurt, anlamlı kampanya başlattı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “sokak hayvanlarını toplayın” çağrısı sonrası harekete geçen Taner Kurt, sahibi olduğu Düzce Dog Academy’de sokak hayvanı sahiplenen vatandaşlara ve sahiplendikleri köpeklerine temel eğitimleri vereceğini dile getirdi.

Düzce Belediyesi’ne ait Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nden köpek sahipleneceklere eğitim vermeyi taahhüt eden Taner Kurt şunları söyledi; “Çocukluğumuzdan beri köpeklerle içli dışlıyım amatörce ama profesyonel anlamda 8 yıldan beri eğitmenlik yapıyorum. Özellikle operasyon köpekleri diye adlandırdığımız enkaz arama kurtarma, alan koruma, kadavra arama, canlı arama köpeklerinin eğitimlerini veriyorum. Ve tabii ki temel itaat eğitimlerini de veriyoruz. Bir proje başlatmak istedik bu manada barınaktan sahipsiz hayvan sahiplenenlere ve bunu belgelendirenlere bu belge ile geldiklerinde temel eğitimlerini vereceğiz. Barınaktan sahiplenildiği zaman bunlar bir evraklar bize eğitim talebinde bulunurlarsa biz ücretsiz bir şekilde sahipleri ile birlikte sonuna kadar eğitimlerini vermek istiyoruz. Sahipleri de eğitim aldığı takdirde eğitimimiz daha sağlıklı oluyor. Ne tür eğitimler alacaklar. Bu eğitim içinde olması gereken eğitim kesinlikle tuvalet yönlendirme, sonrasında itaat eğitimlerini ücretsiz bir şekilde sahipleri ile birlikte vermeyi taahhüt ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.