Komşuda denize girmek yasaklandı

Çevre (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 25.07.2025 - 02:35, Güncelleme: 25.07.2025 - 02:35
 

Komşuda denize girmek yasaklandı

Sakarya'nın Kocaali, Kaynarca ve Karasu ilçelerinde kötü hava şartları sebebiyle denize girmek yasaklandı.
Sakarya'da etkili olan rüzgarlı hava deniz güvenliğini olumsuz etkiledi. Karadeniz'e kıyısı bulunan Kocaali, Kaynarca ve Karasu ilçelerinde kaymakamlıkların aldığı karar neticesinde denize girmek ikinci bir duyuruya kadar yasaklandı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Cankurtaran Grup Amirliği ekipleri, sahillerde kırmızı bayrak çekerek uyarılarda bulundu ve vatandaşlara denize girmemeleri yönünde çağrılar yaptı.
Sakarya'nın Kocaali, Kaynarca ve Karasu ilçelerinde kötü hava şartları sebebiyle denize girmek yasaklandı.

Sakarya'da etkili olan rüzgarlı hava deniz güvenliğini olumsuz etkiledi.

Karadeniz'e kıyısı bulunan Kocaali, Kaynarca ve Karasu ilçelerinde kaymakamlıkların aldığı karar neticesinde denize girmek ikinci bir duyuruya kadar yasaklandı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Cankurtaran Grup Amirliği ekipleri, sahillerde kırmızı bayrak çekerek uyarılarda bulundu ve vatandaşlara denize girmemeleri yönünde çağrılar yaptı.

Sakarya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.