Kızılay personeline erken teşhis anlatıldı

Eğitim (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 07.02.2024 - 10:33, Güncelleme: 07.02.2024 - 10:33
 

Kızılay personeline erken teşhis anlatıldı

Düzce Sağlık Müdürlüğü tarafından Kızılay Düzce Şubesi’nde eğitim ve tarama programı düzenledi.
Dünya Kanser Günü münasebetiyle Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı ekipleri Kızılay Düzce Şube personellerine eğitim ve tarama programı gerçekleştirdi. Kızılay Düzce Şubesi eğitim salonunda düzenlenen ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı KETEM birim sorumlusu Dr. Rabia Nurulzade tarafından Kanserde erken teşhisin önemi, kanser türlerinin risk faktörleri, belirtileri, tanı ve tedavi yöntemleri, kanserden korunma yolları ve sağlıklı yaşam, Sağlıklı Hayat Merkezleri hakkında bilgiler verildi, personellerin soruları cevaplandırıldı. Eğitim sonrası gezici kanser tarama aracımızda test yaptırmak isteyen personellere sağlık taraması yapıldı.  
Düzce Sağlık Müdürlüğü tarafından Kızılay Düzce Şubesi’nde eğitim ve tarama programı düzenledi.

Dünya Kanser Günü münasebetiyle Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı ekipleri Kızılay Düzce Şube personellerine eğitim ve tarama programı gerçekleştirdi.

Kızılay Düzce Şubesi eğitim salonunda düzenlenen ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı KETEM birim sorumlusu Dr. Rabia Nurulzade tarafından Kanserde erken teşhisin önemi, kanser türlerinin risk faktörleri, belirtileri, tanı ve tedavi yöntemleri, kanserden korunma yolları ve sağlıklı yaşam, Sağlıklı Hayat Merkezleri hakkında bilgiler verildi, personellerin soruları cevaplandırıldı.

Eğitim sonrası gezici kanser tarama aracımızda test yaptırmak isteyen personellere sağlık taraması yapıldı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.