Kız öğrenciler kuralsız futbol maçında doyasıya eğlendi

Spor (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 20.12.2023 - 17:51, Güncelleme: 20.12.2023 - 18:01
 

Kız öğrenciler kuralsız futbol maçında doyasıya eğlendi

Düzce Üniversitesi’nde öğrenim gören kız öğrenciler, sıra dışı bir etkinliğe imza attı.
Kız kıza futbol akşamında buluşan kız öğrenciler, oynadıkları kuralsız halı saha maçıyla hem kıyasıya ter döktüler hem de eğlenerek unutulmaz anlar yaşadı. Futbol maçı öncesinde kuralları bilmeyen öğrenciler, bir hakemin rehberliğinde futbol maçı yaptılar. Akşam halı saha maçı olunca hep erkekler akıllara gelirken bu defa Düzce3 Üniversitesi’nde öğrenim gören kızlar okul sonrasında bir araya gelerek halı saha maçı yaptı. Kura çekimi ile belirlenen takımların sahaya çıkmasıyla birlikte başlayan heyecan hakemin düdüğüyle birlikte zirveye ulaştı. Atılan her depar, dostluğu ve rekabeti bir arada sunan atmosfer oluşturdu. Maç boyunca kızların kuralları bilmemesinden dolayı zaman zaman sert görüntüler ve kavgaların da yaşandığı maçta, kızların rekabeti renkli ve eğlenceli hale dönüştü. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden maçta tek golle yeşil takım zaferi elde etti. Ancak, maç sonunda kazanan fairplay oldu.  
Düzce Üniversitesi’nde öğrenim gören kız öğrenciler, sıra dışı bir etkinliğe imza attı.

Kız kıza futbol akşamında buluşan kız öğrenciler, oynadıkları kuralsız halı saha maçıyla hem kıyasıya ter döktüler hem de eğlenerek unutulmaz anlar yaşadı. Futbol maçı öncesinde kuralları bilmeyen öğrenciler, bir hakemin rehberliğinde futbol maçı yaptılar.

Akşam halı saha maçı olunca hep erkekler akıllara gelirken bu defa Düzce3 Üniversitesi’nde öğrenim gören kızlar okul sonrasında bir araya gelerek halı saha maçı yaptı. Kura çekimi ile belirlenen takımların sahaya çıkmasıyla birlikte başlayan heyecan hakemin düdüğüyle birlikte zirveye ulaştı. Atılan her depar, dostluğu ve rekabeti bir arada sunan atmosfer oluşturdu.

Maç boyunca kızların kuralları bilmemesinden dolayı zaman zaman sert görüntüler ve kavgaların da yaşandığı maçta, kızların rekabeti renkli ve eğlenceli hale dönüştü.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden maçta tek golle yeşil takım zaferi elde etti. Ancak, maç sonunda kazanan fairplay oldu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.