Kıvanç'ın dublörü Mehmet Tan, o sahnelerden birini sosyal medyadan paylaştı.
Kıvanç'ın dublörü Mehmet Tan, o sahnelerden birini sosyal medyadan paylaştı.
Kıvanç Tatlıtuğ'un ‘Aile' dizisindeki ateş yakma sahnesinde dublör olduğunu açıklayan Mehmet Tan, yapım şirketi tarafından işten çıkarıldı.
Kıvanç Tatlıtuğ'un bölüm başına milyonlar kazandığı 'Aile' dizisinin bazı sahnelerinde dublör kullandığı ortaya çıktı. Kıvanç'ın dublörü Mehmet Tan, o sahnelerden birini sosyal medyadan paylaştı.
Tatlıtuğ'un ateş yakma gibi basit bir sahnede dublör kullanması eleştirilere neden oldu. Kullanıcılar, "Sahneyi dublör çekti, parayı Kıvanç Tatlıtuğ aldı" ve "O kadar rahatlarına düşkünler ki asla kendilerini yormuyorlar. Ateş yakmaya bile dublör kullanıyorlar, bölüm başı milyonlar alıyorlar" gibi yorumlarda bulundu. Yaşanan gelişmelerin ardından, Tatlıtuğ'un dublörü Mehmet Tan'ın işine son verildi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

