Kaza: Yaya Servis Altında Kaldı, 1 Ölü

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 14.11.2025 - 23:18, Güncelleme: 14.11.2025 - 23:18
 

Kaza: Yaya Servis Altında Kaldı, 1 Ölü

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde yolun karşısına geçerken yere düşen bir kişi, işçi servisinin üzerinden geçmesi sonucu hayatını kaybetti.
Kaza, Alaplı Kapalı Spor Salonu karşısında meydana geldi. Yolun karşısına geçmeye çalışan Serkan Tekin (34), henüz belirlenemeyen bir nedenle bir anda yere düştü. İddiaya göre, bu sırada yan yoldan gelen Y.G. idaresindeki 81 AAV 432 plakalı işçi servisi yere düşen Serkan Tekin'in üzerinden geçti. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Tekin, sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Serkan Tekin, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Kaza anı bir otobüsün kamerasına saniye saniye yansıdı.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde yolun karşısına geçerken yere düşen bir kişi, işçi servisinin üzerinden geçmesi sonucu hayatını kaybetti.

Kaza, Alaplı Kapalı Spor Salonu karşısında meydana geldi. Yolun karşısına geçmeye çalışan Serkan Tekin (34), henüz belirlenemeyen bir nedenle bir anda yere düştü.

İddiaya göre, bu sırada yan yoldan gelen Y.G. idaresindeki 81 AAV 432 plakalı işçi servisi yere düşen Serkan Tekin'in üzerinden geçti. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Tekin, sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Serkan Tekin, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Kaza anı bir otobüsün kamerasına saniye saniye yansıdı.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.