Kaza geçiren Demet Akalın'a Tuğba Ekinci'den ağır sözler Teker kadar kafaya ne olacak

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 25.08.2023 - 13:40, Güncelleme: 25.08.2023 - 13:40
 

Kaza geçiren Demet Akalın'a Tuğba Ekinci'den ağır sözler Teker kadar kafaya ne olacak

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın önceki akşam Yalıkavak'ta geçirdiği kazanın ardından Tuğba Ekinci'den tartışma yaratacak sözler geldi. İskeleye çarpması nedeniyle batan teknede yaralanan Demet Akalın hakkında Tuğba Ekinci yaptığı yorumla gündeme geldi. Ekinci, "Teker kadar kafaya ne olacak?" sözleri ile şaşırttı.
Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın da içinde yer aldığı tekne önceki gece Yalıkavak'ta kayalıklara çarparak battı. Korkunç kazada ölümden dönen Demet Akalın sosyal medyadan "İyiyiz, çok büyük bir kaza atlattık tekneyle gelmek isterken. Alnım şiş. İyiyim merak etmeyin, bir tek yüzümde böyle bir şişlik var suratımda. Çok kötü bir tekne kazası yaptık. Tekne iskeleye girdi. Ben aslında gece böyle şeyleri kullanmam ama 20 dakikada gideriz diye... Tekne saniyeler içinde battı. O tekneden nasıl sağ çıktık algılayamıyorum yani. Verilmiş sadakamız varmış. Arabayla geldik konserimi yaptım insanlar beni beklemiş gitmemiş. Bir sitemim olacak. Ambulans çağırdık ama gelmedi baya. Kaç kere arandı hayal meyal hatırlıyorum. Bir arkadaşımızın parmaklar ezildi bir eczane yardım etti. Yalıkavak Marina'da iskeleye bir ışık koysaydınız keşke de insanlar böyle kaza yaparak travma yaşamasaydı. Teknelere servis yapan bir bot tesadüfen gelerek bizi kurtardı. O çocuklardan Allah razı olsun." açıklamasında bulundu. TUĞBA EKİNCİ'DEN TARTIŞMA YARATACAK DEMET AKALIN YORUMU Tuğba Ekinci, Demet Akalın'ın yaptığı kazanın ardından şaşırtan bir yorumda bulundu. Kazayı anlatarak şişen alnını gösteren Akalın için Ekinci, "Teker kadar kafaya ne olacak?" diyerek herkesi şaşkına çevirdi. Akalın'ın Tuğba Ekinci'ye ne cevap vereceği ise merak edildi.
Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın önceki akşam Yalıkavak'ta geçirdiği kazanın ardından Tuğba Ekinci'den tartışma yaratacak sözler geldi. İskeleye çarpması nedeniyle batan teknede yaralanan Demet Akalın hakkında Tuğba Ekinci yaptığı yorumla gündeme geldi. Ekinci, "Teker kadar kafaya ne olacak?" sözleri ile şaşırttı.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın da içinde yer aldığı tek ne önceki gece Yalıkavak'ta kayalıklara çarparak battı. Korkunç kazada ölümden dönen Demet Akalın sosyal medyadan "İyiyiz, çok büyük bir kaza atlattık tekneyle gelmek isterken. Alnım şiş. İyiyim merak etmeyin, bir tek yüzümde böyle bir şişlik var suratımda. Çok kötü bir tek ne kazası yaptık. Tek ne iskeleye girdi. Ben aslında gece böyle şeyleri kullanmam ama 20 dakikada gideriz diye... Tek ne saniyeler içinde battı. O tekneden nasıl sağ çıktık algılayamıyorum yani. Verilmiş sadakamız varmış. Arabayla geldik konserimi yaptım insanlar beni beklemiş gitmemiş. Bir sitemim olacak. Ambulans çağırdık ama gelmedi baya. Kaç kere arandı hayal meyal hatırlıyorum. Bir arkadaşımızın parmaklar ezildi bir ecza ne yardım etti. Yalıkavak Marina'da iskeleye bir ışık koysaydınız keşke de insanlar böyle kaza yaparak travma yaşamasaydı. Teknelere servis yapan bir bot tesadüfen gelerek bizi kurtardı. O çocuklardan Allah razı olsun." açıklamasında bulundu.


TUĞBA EKİNCİ'DEN TARTIŞMA YARATACAK DEMET AKALIN YORUMU

Tuğba Ekinci, Demet Akalın'ın yaptığı kazanın ardından şaşırtan bir yorumda bulundu. Kazayı anlatarak şişen alnını gösteren Akalın için Ekinci, " Teker kadar kafaya ne olacak?" diyerek herkesi şaşkına çevirdi. Akalın'ın Tuğba Ekinci'ye ne cevap vereceği ise merak edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.