Kasaplarda et telaşı başladı

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 29.06.2023 - 09:50, Güncelleme: 29.06.2023 - 09:50
 

Kasaplarda et telaşı başladı

Kurban Bayramının 1. gününde kurbanlarını kesen vatandaşlar için kıyma telaşı başladı. Uzmanların, etler 1 gün dinlensin uyarısı sonrası birçok vatandaş dinlendirdikleri kurban etleri ile kasapların yolunu tuttu.
Kurban Bayramının 1. Gününde bayram namazı sonrası başlayan kurban kesimi sonrasında şimdi de kurban etlerinin çekilmesi ve parçalanması için vatandaşlar kasapların yolunu tuttu. Uzmanların kurban kesildikten sonra etlerin 1 gün dinlendirilmesi uyarılarını dikkate alan vatandaşlar, bayramın 2. Günü sabahın erken saatlerinden itibaren kasaplara akın etti. Birçok vatandaş, kıyma çektirmek için, kemik parçalatmak için kasaplarda yoğunluk oluşturdu. Sabah erken saatte kasabın yolunu tutan bir vatandaş ise; “Kurbanımızı Allah kabul etsin kestik. İhtiyaç sahipleri için paylarımızı ayırdık. Geri kalanı için ise kasaba etlerimi çektirmeye geldim. Uzmanlar kurban etlerini bir gün dinlendirin diye uyarılarda bulunmuşlardı. Bende o uyarılar ışığında etlerimi dün dinlenmeye bırakmıştım. Bugün kasaba getirdi. Böylesi daha sağlıklı oluyor” dedi.   
Kurban Bayramının 1. gününde kurbanlarını kesen vatandaşlar için kıyma telaşı başladı. Uzmanların, etler 1 gün dinlensin uyarısı sonrası birçok vatandaş dinlendirdikleri kurban etleri ile kasapların yolunu tuttu.

Kurban Bayramının 1. Gününde bayram namazı sonrası başlayan kurban kesimi sonrasında şimdi de kurban etlerinin çekilmesi ve parçalanması için vatandaşlar kasapların yolunu tuttu. Uzmanların kurban kesildikten sonra etlerin 1 gün dinlendirilmesi uyarılarını dikkate alan vatandaşlar, bayramın 2. Günü sabahın erken saatlerinden itibaren kasaplara akın etti. Birçok vatandaş, kıyma çektirmek için, kemik parçalatmak için kasaplarda yoğunluk oluşturdu.

Sabah erken saatte kasabın yolunu tutan bir vatandaş ise; “Kurbanımızı Allah kabul etsin kestik. İhtiyaç sahipleri için paylarımızı ayırdık. Geri kalanı için ise kasaba etlerimi çektirmeye geldim. Uzmanlar kurban etlerini bir gün dinlendirin diye uyarılarda bulunmuşlardı. Bende o uyarılar ışığında etlerimi dün dinlenmeye bırakmıştım. Bugün kasaba getirdi. Böylesi daha sağlıklı oluyor” dedi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.