Jandarma’dan kış lastiğine sıkı denetim

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 01.12.2023 - 17:25, Güncelleme: 01.12.2023 - 17:25
 

Jandarma’dan kış lastiğine sıkı denetim

Jandarmadan Karadeniz’e kış lastiksiz geçişe izin yok
Kış lastiği uygulamasının 1 Aralık itibarıyla hayata geçmesiyle denetimlerde artırıldı. Akçakoca Jandarma Trafik Kısım Amirliği ekipleri D-655 karayolu üzerinde yaptıkları denetimlerde kış lastiği takması mecburi olan ancak takmayan otobüs, minibüs, kamyon ve tır sürücülerine cezai işlem uyguladı. Zorlu kış şartlarında yolda tutunmayı sağlayan ve karlı yolda kayma kaynaklı kazaların en aza indirilmesi için 1 Aralık’ta başlayan kış lastiği uygulamasının ilk gününde Akçakoca Jandarma Trafik Kısım amirliği ekipleri D-655 Karayolu üzerinde denetim yaptı. Şehirlerarası yük ve yolcu taşımacılığı yapan araçlarda mecburi olan kış lastiği uygulamasının ilk gününde denetim yapan ekipler, kış Lastiklerini takmayan sürücülere cezai işlem uyguladı. Durdurulan araçlarda kış lastiği kontrolü yapan JandarmA Trafik ekipleri ayrıca kış lastiklerinin diş kalınlıklarını da kontrol etti. Kış lastiği takmayan sürücülere uyarılarda bulunan ekipler ayrıca sürücülere de 2 bin 588 TL para cezası uyguladı.
Jandarmadan Karadeniz’e kış lastiksiz geçişe izin yok

Kış lastiği uygulamasının 1 Aralık itibarıyla hayata geçmesiyle denetimlerde artırıldı. Akçakoca Jandarma Trafik Kısım Amirliği ekipleri D-655 karayolu üzerinde yaptıkları denetimlerde kış lastiği takması mecburi olan ancak takmayan otobüs, minibüs, kamyon ve tır sürücülerine cezai işlem uyguladı.

Zorlu kış şartlarında yolda tutunmayı sağlayan ve karlı yolda kayma kaynaklı kazaların en aza indirilmesi için 1 Aralık’ta başlayan kış lastiği uygulamasının ilk gününde Akçakoca Jandarma Trafik Kısım amirliği ekipleri D-655 Karayolu üzerinde denetim yaptı. Şehirlerarası yük ve yolcu taşımacılığı yapan araçlarda mecburi olan kış lastiği uygulamasının ilk gününde denetim yapan ekipler, kış Lastiklerini takmayan sürücülere cezai işlem uyguladı.

Durdurulan araçlarda kış lastiği kontrolü yapan JandarmA Trafik ekipleri ayrıca kış lastiklerinin diş kalınlıklarını da kontrol etti. Kış lastiği takmayan sürücülere uyarılarda bulunan ekipler ayrıca sürücülere de 2 bin 588 TL para cezası uyguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.