İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy'un Işığında

Röportaj (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 05.01.2024 - 14:29, Güncelleme: 06.01.2024 - 14:54
 

İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy'un Işığında

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen söyleşi programına yazar, eğitimci, iletişim uzmanı ve radyo programcısı Fatih Akbaba konuk oldu.
Akbaba, gençlere İstiklal Marşı'nı ve İstiklal Marşı'nın şairi milli şair Mehmet Akif Ersoy'u anlattı. Düzce Gençlik Spor İl Müdürlüğü KYK konferans salonunda gerçekleşen söyleşiye, Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, lise öğrencileri ve gençler katıldı. İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda önce Gençlik Spor İl Müdürü İsa Yazıcı bir konuşma yaptı. Yazıcı, Türkiye'de marka olmuş kişisel gelişim uzmanlarını ve kariyer sahibi isimleri Düzce'de gençlerle buluşturmaktan mutlu olduklarını dile getirdi. İsa Yazıcı'nın ardından söz alan Fatih Akbaba, söyleşi programını düzenleyen Düzce Gençlik Spor İl Müdürü İsa Yazıcı'ya teşekkür ederek başladı. Fatih Akbaba, Mehmet Akif Ersoy'un İstiklal Marşı'nı gençlere anlatarak, 150 yıl önce doğan ve hala etkisi devam eden Mehmet Akif Ersoy ile ilgili duygusal bir konuşma yaptı. Fatih Akbaba, Mehmet Akif Ersoy'u anlatırken gençlere ve Düzcelilere tavsiyelerde bulundu. İstiklal Marşı'nın cesurca yazılması gerektiğini vurgulayarak, korkakların bunu başaramayacağını ifade etti. Akbaba, velilere de çocuklara masallar anlatmalarını önererek, cep telefonları vermeden önce çocuklara masal anlatmanın önemine dikkat çekti. Konferansın sonunda Akbaba, üniversite okuyan gençlerden ve ailelerden Mehmet Akif Ersoy'un hatırasına bir kağıda İstiklal Marşı'nın on kıtasını yazmalarını istedi. Bu istekle program sona erdi.
Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen söyleşi programına yazar, eğitimci, iletişim uzmanı ve radyo programcısı Fatih Akbaba konuk oldu.

Akbaba, gençlere İstiklal Marşı'nı ve İstiklal Marşı'nın şairi milli şair Mehmet Akif Ersoy'u anlattı.

Düzce Gençlik Spor İl Müdürlüğü KYK konferans salonunda gerçekleşen söyleşiye, Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, lise öğrencileri ve gençler katıldı. İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda önce Gençlik Spor İl Müdürü İsa Yazıcı bir konuşma yaptı. Yazıcı, Türkiye'de marka olmuş kişisel gelişim uzmanlarını ve kariyer sahibi isimleri Düzce'de gençlerle buluşturmaktan mutlu olduklarını dile getirdi.

İsa Yazıcı'nın ardından söz alan Fatih Akbaba, söyleşi programını düzenleyen Düzce Gençlik Spor İl Müdürü İsa Yazıcı'ya teşekkür ederek başladı. Fatih Akbaba, Mehmet Akif Ersoy'un İstiklal Marşı'nı gençlere anlatarak, 150 yıl önce doğan ve hala etkisi devam eden Mehmet Akif Ersoy ile ilgili duygusal bir konuşma yaptı. Fatih Akbaba, Mehmet Akif Ersoy'u anlatırken gençlere ve Düzcelilere tavsiyelerde bulundu. İstiklal Marşı'nın cesurca yazılması gerektiğini vurgulayarak, korkakların bunu başaramayacağını ifade etti. Akbaba, velilere de çocuklara masallar anlatmalarını önererek, cep telefonları vermeden önce çocuklara masal anlatmanın önemine dikkat çekti.

Konferansın sonunda Akbaba, üniversite okuyan gençlerden ve ailelerden Mehmet Akif Ersoy'un hatırasına bir kağıda İstiklal Marşı'nın on kıtasını yazmalarını istedi. Bu istekle program sona erdi.

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.