İşçinin Ahı Size Yeter Gama Elyaf mağdur ediyor

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 19.03.2024 - 17:09, Güncelleme: 20.03.2024 - 14:36
 

İşçinin Ahı Size Yeter Gama Elyaf mağdur ediyor

Ramazan’da mağdur olan Gama işçisi hakkını arıyor
Gama Elyaf ve iplik fabrikasında işçilere verilen söz yine tutulmadı. İşçiler ramazana mağdur girdiklerini belirtirken Cuma günü yapılacak ödemede henüz yapılmadı. Gama Elyaf ve İplik Sanayi Fabrikasının işçilere yaşattığı mağduriyet devam ediyor. Yaklaşık 7 aydır devam eden maaş krizinde GAMA iplik fabrikası çalışanlarına zaman zaman yarım maaş verirken zaman zaman da maaşlarını ödemedi. İddialara göre ramazan ayına da maaşlarını almadan giren işçilewr ramazanın ilk günlerinden itibaren hem kendileri hemde aileleri sıkıntı yaşıyor.  Geçtiğimiz hafta Yeniden Refah Partisi Belediye başkan adayı Davut Güloğlu2nun aracılık yapma girişimleri sonucunda fabrika sahipleri maaşların 1 kısmını Cuma günü ödeme sözü vermişti. Ancak işçilere verilen söz tutulmadı.  İşçiler sözlerin tutulmaması üzerine yeniden fabrika önünde beklemeye başladı. Polyester bölümünün kapatılacağını belirten fabrika sahipleri işçilerin bir kısmını diğer bölümlerde çalışmaya devam ettirirken bir kısmına ise çıkış verdi. İşçiler haklarını alamadıkları gibi ramazan ayında da işten çıkartılacaklarını belirterek isyan etti.
Ramazan’da mağdur olan Gama işçisi hakkını arıyor

Gama Elyaf ve iplik fabrikasında işçilere verilen söz yine tutulmadı. İşçiler ramazana mağdur girdiklerini belirtirken Cuma günü yapılacak ödemede henüz yapılmadı.  Gama Elyaf ve İplik Sanayi Fabrikasının işçilere yaşattığı mağduriyet devam ediyor. Yaklaşık 7 aydır devam eden maaş krizinde GAMA iplik fabrikası çalışanlarına zaman zaman yarım maaş verirken zaman zaman da maaşlarını ödemedi. İddialara göre ramazan ayına da maaşlarını almadan giren işçilewr ramazanın ilk günlerinden itibaren hem kendileri hemde aileleri sıkıntı yaşıyor. 

Geçtiğimiz hafta Yeniden Refah Partisi Belediye başkan adayı Davut Güloğlu2nun aracılık yapma girişimleri sonucunda fabrika sahipleri maaşların 1 kısmını Cuma günü ödeme sözü vermişti. Ancak işçilere verilen söz tutulmadı. 
İşçiler sözlerin tutulmaması üzerine yeniden fabrika önünde beklemeye başladı. Polyester bölümünün kapatılacağını belirten fabrika sahipleri işçilerin bir kısmını diğer bölümlerde çalışmaya devam ettirirken bir kısmına ise çıkış verdi. İşçiler haklarını alamadıkları gibi ramazan ayında da işten çıkartılacaklarını belirterek isyan etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.