İş kazasında hayatını kaybeden Sancak son yolculuğuna uğurlandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2024 - 16:09, Güncelleme: 23.01.2024 - 16:09
 

İş kazasında hayatını kaybeden Sancak son yolculuğuna uğurlandı

Düzce’de iş kazası sonucu hayatını kaybeden Ahmet Sancak Hamidiye Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Şehir mezarlığında toprağa verildi.
Olay; Yeni Mahalle Hürriyet Caddesi üzerinde bir iş yerinde meydana geldi. Ürün taşınıldığı esnada forklift üzerindeki malzemeler Ahmet Sancak (49) ve Mithat Derici’nin (74) üzerine devrildi. Yaralanan her iki işçide hastaneye sevk edildi. Ahmet Sancak yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak vefat etti. Hayatını kaybeden Ahmet Sancak, Hamidiye Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Sancak ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı. Faruk Özlü, “Elim bir iş kazası sonucu yaşamını yitiren kardeşimiz Ahmet Sancak’ı son yolculuğuna uğurladık. Merhum kardeşimize Allah’tan rahmet, Sancak ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı, sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun” dedi.
Düzce’de iş kazası sonucu hayatını kaybeden Ahmet Sancak Hamidiye Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Şehir mezarlığında toprağa verildi.

Olay; Yeni Mahalle Hürriyet Caddesi üzerinde bir yerinde meydana geldi. Ürün taşınıldığı esnada forklift üzerindeki malzemeler Ahmet Sancak (49) ve Mithat Derici’nin (74) üzerine devrildi. Yaralanan her iki işçide hastaneye sevk edildi. Ahmet Sancak yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak vefat etti. Hayatını kaybeden Ahmet Sancak, Hamidiye Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Cenazeye Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Sancak ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.
Faruk Özlü, “Elim bir kazası sonucu yaşamını yitiren kardeşimiz Ahmet Sancak’ı son yolculuğuna uğurladık. Merhum kardeşimize Allah’tan rahmet, Sancak ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı, sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.