İş için gittiği Hanefi Kurt Malatya’da enkaz altında can verdi Düzce Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.02.2023 - 19:00, Güncelleme: 09.02.2023 - 19:00
 

İş için gittiği Hanefi Kurt Malatya’da enkaz altında can verdi Düzce Haber

Depremde hayatını kaybeden Hanefi Kurt son yolculuğuna uğurlandı
Kahramanmaraş merkezli depremlerde iş için gittiği Malatya’da enkazın altında kalarak hayatını kaybeden Düzceli Hanefi Kurt memleketinde toprağa verildi.Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde çok sayıda vatandaş hayatını kaybederken çok sayıda da vatandaş da yaralandı. Ekiplerin gece gündüz demeden çalıştığı deprem bölgesinde hayatını kaybeden vatandaşların acı haberleri memleketlerine ulaşmaya devam ediyor.Malatya’ya iş için giden Düzceli Hanefi Kurt depremde hayatını kaybetti. Enkazdan çıkartılan Hanefi Kurt’un cenazesi memleketi Düzce’ye getirildi.Şehitlik Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Hanefi Kurt, ailesi, sevenleri ve yakınları tarafından son yolculuğuna uğurlandı.
Depremde hayatını kaybeden Hanefi Kurt son yolculuğuna uğurlandı

Kahramanmaraş merkezli depremlerde iş için gittiği Malatya’da enkazın altında kalarak hayatını kaybeden Düzceli Hanefi Kurt memleketinde toprağa verildi.Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde çok sayıda vatandaş hayatını kaybederken çok sayıda da vatandaş da yaralandı.

Ekiplerin gece gündüz demeden çalıştığı deprem bölgesinde hayatını kaybeden vatandaşların acı haberleri memleketlerine ulaşmaya devam ediyor.Malatya’ya iş için giden Düzceli Hanefi Kurt depremde hayatını kaybetti. Enkazdan çıkartılan Hanefi Kurt’un cenazesi memleketi Düzce’ye getirildi.Şehitlik Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Hanefi Kurt, ailesi, sevenleri ve yakınları tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.