Düzceli vatandaşlar geceyi sokakta geçirdi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.11.2021 - 13:20, Güncelleme: 18.11.2021 - 13:20
 

Düzceli vatandaşlar geceyi sokakta geçirdi

Düzceli vatandaşlar geceyi sokakta geçirdi.Battaniyelere sarılarak uyudular
Düzce’de dün öğle saatlerinde meydana gelen 5 şiddetindeki depremin ardından bazı vatandaşlar geceyi sokakta battaniyeleri ile birlikte geçirirken, bazıları ise çadır kurdu.Düzce’de dün öğle saatlerinde meydana gelen 5 şiddetindeki depremin ardından oluşan artçılar sonrasında vatandaşlar geceyi sokakta geçirdi. 4’ün üzerinde iki ayrı deprem yaşayan vatandaşlar, olası büyük deprem öncesinde tereddüt ederek evlerine giremedi. Bazı vatandaşlar Düzce Belediyesi önünde battaniyelere sarılarak uyumayı tercih ederken, bazıları ise geceyi Millet Bahçesi’nde oturarak geçirdi. Bazı işletmeler de vatandaşlar için sabaha kadar dükkanlarını açık tuttu. Düzce Üniversitesi öğrencileri kampüs bahçesinde sabahlarken, bazı öğrenciler de çadır kurdu.
Düzceli vatandaşlar geceyi sokakta geçirdi.Battaniyelere sarılarak uyudular

Düzce’de dün öğle saatlerinde meydana gelen 5 şiddetindeki depremin ardından bazı vatandaşlar geceyi sokakta battaniyeleri ile birlikte geçirirken, bazıları ise çadır kurdu.Düzce’de dün öğle saatlerinde meydana gelen 5 şiddetindeki depremin ardından oluşan artçılar sonrasında vatandaşlar geceyi sokakta geçirdi.

4’ün üzerinde iki ayrı deprem yaşayan vatandaşlar, olası büyük deprem öncesinde tereddüt ederek evlerine giremedi. Bazı vatandaşlar Düzce Belediyesi önünde battaniyelere sarılarak uyumayı tercih ederken, bazıları ise geceyi Millet Bahçesi’nde oturarak geçirdi. Bazı işletmeler de vatandaşlar için sabaha kadar dükkanlarını açık tuttu. Düzce Üniversitesi öğrencileri kampüs bahçesinde sabahlarken, bazı öğrenciler de çadır kurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.