Yüzyıllardır şifa veren propolis akademik ellerde zenginleşiyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.10.2021 - 16:54, Güncelleme: 10.10.2021 - 16:54
 

Yüzyıllardır şifa veren propolis akademik ellerde zenginleşiyor

Yüzyıllardır şifa veren propolis akademik ellerde zenginleşiyor
Yüzyıllardır kullanılan, modern tıpta da bilimsel araştırmalara konu olan propolis, Arı Mucizesi Akademisi tarafından tek tek analiz ediliyor. Propolisi herkesin kullanabilmesi için softgel, şurup, damla ve pastil olarak üreterek tüketiciyle buluşturan akademi, birleştirici maddeler ile ürünü zenginleştiriyor. Pandemi döneminde korona virüs ve çeşitli hastalıklardan korunmak isteyen vatandaşlar, bağışıklık sistemlerini güçlendirebilmek için propolise yöneldi. Yıllardır faydası görülen, modern tıpta bilimsel araştırmalara konu olan propolisin korona virüse karşı koruyucu olduğu da görülünce vatandaşların rağbeti arttı. Düzce Üniversitesi ile hem analiz hem de üretim yapan Arı Mucizesi'nin propolis ürünü, 7’den 77’ye herkesin kullanabilmesi için softgel, şurup, damla ve pastil olarak tüketiciye ulaştırılıyor.
Yüzyıllardır şifa veren propolis akademik ellerde zenginleşiyor

Yüzyıllardır kullanılan, modern tıpta da bilimsel araştırmalara konu olan propolis, Arı Mucizesi Akademisi tarafından tek tek analiz ediliyor. Propolisi herkesin kullanabilmesi için softgel, şurup, damla ve pastil olarak üreterek tüketiciyle buluşturan akademi, birleştirici maddeler ile ürünü zenginleştiriyor.

Pandemi döneminde korona virüs ve çeşitli hastalıklardan korunmak isteyen vatandaşlar, bağışıklık sistemlerini güçlendirebilmek için propolise yöneldi. Yıllardır faydası görülen, modern tıpta bilimsel araştırmalara konu olan propolisin korona virüse karşı koruyucu olduğu da görülünce vatandaşların rağbeti arttı.

Düzce Üniversitesi ile hem analiz hem de üretim yapan Arı Mucizesi'nin propolis ürünü, 7’den 77’ye herkesin kullanabilmesi için softgel, şurup, damla ve pastil olarak tüketiciye ulaştırılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.