Usta Kardeşlerin Acı günü Hafız Hüseyin Usta Vefat etti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.10.2021 - 01:22, Güncelleme: 10.10.2021 - 11:13
 

Usta Kardeşlerin Acı günü Hafız Hüseyin Usta Vefat etti

Usta Kardeşlerin Acı günü Hafız Hüseyin Usta Vefat etti
Düzce'de başarı ile bilinen binlerce aileye ev sahipliği yapan köklü, İnşaat firması Usta kardeşlerin acı günü.Usta kardeşleri babası Hafız Hüseyin Usta'nın oğlu, Miktat,Merhum Recep,Mevlüt,Hasan, Hüseyin ve Ahmet Usta'nın babaları,Serhat ve Suat Usta'nın dedesi Hafız ilyas usta vefat etmiştir.Cenazesi 10 Ekim Pazar Günü Öğle namazını müteakip kabalak köyü mezarlığında defnedilecektir. Hür Haber Gazete Ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine başta olmak üzere tüm eş, dost ve akrabalarına başsağlığı dileriz.
Usta Kardeşlerin Acı günü Hafız Hüseyin Usta Vefat etti

Düzce'de başarı ile bilinen binlerce aileye ev sahipliği yapan köklü, İnşaat firması Usta kardeşlerin acı günü.Usta kardeşleri babası Hafız Hüseyin Usta'nın oğlu, Miktat,Merhum Recep,Mevlüt,Hasan, Hüseyin ve Ahmet Usta'nın babaları,Serhat ve Suat Usta'nın dedesi Hafız ilyas usta vefat etmiştir.Cenazesi 10 Ekim Pazar Günü Öğle namazını müteakip kabalak köyü mezarlığında defnedilecektir.

Hür Haber Gazete Ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine başta olmak üzere tüm eş, dost ve akrabalarına başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.