Son Dakika: WhatsApp, Instagram, Facebook çöktü! İşte son durum

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.10.2021 - 01:07, Güncelleme: 05.10.2021 - 01:07
 

Son Dakika: WhatsApp, Instagram, Facebook çöktü! İşte son durum

Son Dakika: WhatsApp, Instagram, Facebook çöktü! İşte son durum
En popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'da sorun yaşanıyor. Uygulamaya girmeye çalışan kullanıcılar ''500 Server Error'' hatası ile karşılaştı. Whatsapp'tan sonra kullanıcılar Facebook ve Instagram'a da giriş yapamıyor. Konuyla ilgili resmi bir açıklama geldi. Mesajlaşma uygulaması WhatsApp'da erişim sıkıntısı yaşanıyor. Şu ana kadar konu hakkında resmi bir açıklama gelmedi ancak uygulamaya girmeye çalışan kullanıcılar 'Server Error' sorunu ile karşılaşıyor. TÜRKİYE'DEN İNTERNET SORUNUNA AÇIKLAMA Online mesajlaşma uygulaması WhatsApp'da erişim sorunu yaşanıyor. Hem mobil hem de masaüstünde yaşanan sorun henüz çözülmüş değil.Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, sosyal paylaşım sitelerinde yaşanan soruna dair, "Global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir" ifadelerini kullandı.Bakan Yardımcısı Sayan, paylaşımında, "Whatsapp, Facebook ve Instagram servislerinde dünya genelinde erişim sorunu yaşanmakta olup, global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir." ifadesini kullandı.    
Son Dakika: WhatsApp, Instagram, Facebook çöktü! İşte son durum

En popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'da sorun yaşanıyor. Uygulamaya girmeye çalışan kullanıcılar ''500 Server Error'' hatası ile karşılaştı. Whatsapp'tan sonra kullanıcılar Facebook ve Instagram'a da giriş yapamıyor. Konuyla ilgili resmi bir açıklama geldi.

Mesajlaşma uygulaması WhatsApp'da erişim sıkıntısı yaşanıyor. Şu ana kadar konu hakkında resmi bir açıklama gelmedi ancak uygulamaya girmeye çalışan kullanıcılar 'Server Error' sorunu ile karşılaşıyor.

TÜRKİYE'DEN İNTERNET SORUNUNA AÇIKLAMA

Online mesajlaşma uygulaması WhatsApp'da erişim sorunu yaşanıyor. Hem mobil hem de masaüstünde yaşanan sorun henüz çözülmüş değil.Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, sosyal paylaşım sitelerinde yaşanan soruna dair, "Global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir" ifadelerini kullandı.Bakan Yardımcısı Sayan, paylaşımında, "Whatsapp, Facebook ve Instagram servislerinde dünya genelinde erişim sorunu yaşanmakta olup, global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir." ifadesini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.