Düzce'de Kırmızı yeleklilere teşekkür belgesi verildi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.09.2021 - 13:11, Güncelleme: 12.09.2021 - 13:11
 

Düzce'de Kırmızı yeleklilere teşekkür belgesi verildi

Düzce'de Kırmızı yeleklilere teşekkür belgesi verildi
Kastamonu’nun Bozkurt ilçesine giden Psikososyal destek personeline (kırmızı yelekliler) İçişleri Bakanlığı tarafından teşekkür belgesi gönderildi.Düzce’den bölgeye giden kırmızı yeleklilerin belgelerini Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Ercan Öztürk verdi. Geçtiğimiz aylarda Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinin hemen ardından bölgede ki vatandaşların yaralarının sarılması için çalışma başlatıldı. Düzce Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Psikososyal destek ekipleri de bölgeye giderek ailelere destek verdi. Kırmızı yelekliler olarak adlandırılan ekip bölgede selden etkilenen vatandaşlara verdiği desteğin ardından Düzce’ye döndü. İçişleri Bakanlığı’da bölgede görev alan personellere teşekkür belgesi gönderdi. Kırmızı Yeleklilerin teşekkür belgelerini Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ercan Öztürk tek tek takdim etti.
Düzce'de Kırmızı yeleklilere teşekkür belgesi verildi

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesine giden Psikososyal destek personeline (kırmızı yelekliler) İçişleri Bakanlığı tarafından teşekkür belgesi gönderildi.Düzce’den bölgeye giden kırmızı yeleklilerin belgelerini Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Ercan Öztürk verdi.

Geçtiğimiz aylarda Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinin hemen ardından bölgede ki vatandaşların yaralarının sarılması için çalışma başlatıldı. Düzce Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Psikososyal destek ekipleri de bölgeye giderek ailelere destek verdi.

Kırmızı yelekliler olarak adlandırılan ekip bölgede selden etkilenen vatandaşlara verdiği desteğin ardından Düzce’ye döndü. İçişleri Bakanlığı’da bölgede görev alan personellere teşekkür belgesi gönderdi. Kırmızı Yeleklilerin teşekkür belgelerini Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ercan Öztürk tek tek takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.