Düzce'den Manavgat'taki yangın bölgesine Elektrikçiler Elektronikçiler odasından kayıtsız kalmadı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.08.2021 - 16:18, Güncelleme: 07.08.2021 - 16:18
 

Düzce'den Manavgat'taki yangın bölgesine Elektrikçiler Elektronikçiler odasından kayıtsız kalmadı

Düzce'den Manavgat'taki yangın bölgesine Elektrikçiler Elektronikçiler odasından kayıtsız kalmadı
Akdeniz ve Ege Bölgesinde meydana gelen yangınlarında evini, ahırını, hayvanlarını kaybeden vatandaşlar için Düzce Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası kayıtsız kalamayarak yardım kampanyasına nakdi ve malzeme yardımı yaptılar.Türkiye başta Akdeniz ve Ege bölgesi olmak üzere birçok noktasında çıkan orman yangınlarıyla mücadele ediyor. Yangınlarda ormanların yanı sıra orman köylerini de alevler yok etti. Köylerde yaşayanların evleri, ahırları, tarım makineleri, hayvanları yangınlarda yok oldu. Bu kapsamda yangınlarda mağdur olan vatandaşlar için başlatılan yardım kampanyaları ile seferber oldu. Mağdur olanlar için düzenlenen kampanyaya Düzce Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası da katıldı.Oda Başkanı Serhat Geçtim, “Ülkemizin muhtelif bölgelerinde çıkan orman yangınlarında, mağdur olan vatandaşlarımızın bir nebzede olsa ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına çok değerli üyelerimizin katkıları ile toplanan yardım malzemelerinin, bölgeye ulaştırılması için Düzce İsimsiz Eller Derneği Başkanı Bayram Uysal kardeşimize teslim edilmiştir. Nakdi yardım olarak da Kızılay'a bağış da bulunulmuştur. Yardımda bulunan herkesten Allah'ü Teala razı olsun. Rabbim tüm afetlerden ülkemizi ve alemi korusun” dedi.
Düzce'den Manavgat'taki yangın bölgesine Elektrikçiler Elektronikçiler odasından kayıtsız kalmadı

Akdeniz ve Ege Bölgesinde meydana gelen yangınlarında evini, ahırını, hayvanlarını kaybeden vatandaşlar için Düzce Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası kayıtsız kalamayarak yardım kampanyasına nakdi ve malzeme yardımı yaptılar.Türkiye başta Akdeniz ve Ege bölgesi olmak üzere birçok noktasında çıkan orman yangınlarıyla mücadele ediyor.

Yangınlarda ormanların yanı sıra orman köylerini de alevler yok etti. Köylerde yaşayanların evleri, ahırları, tarım makineleri, hayvanları yangınlarda yok oldu. Bu kapsamda yangınlarda mağdur olan vatandaşlar için başlatılan yardım kampanyaları ile seferber oldu.

Mağdur olanlar için düzenlenen kampanyaya Düzce Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası da katıldı.Oda Başkanı Serhat Geçtim, “Ülkemizin muhtelif bölgelerinde çıkan orman yangınlarında, mağdur olan vatandaşlarımızın bir nebzede olsa ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına çok değerli üyelerimizin katkıları ile toplanan yardım malzemelerinin, bölgeye ulaştırılması için Düzce İsimsiz Eller Derneği Başkanı Bayram Uysal kardeşimize teslim edilmiştir. Nakdi yardım olarak da Kızılay'a bağış da bulunulmuştur. Yardımda bulunan herkesten Allah'ü Teala razı olsun. Rabbim tüm afetlerden ülkemizi ve alemi korusun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.