Mehmet Keleş’e Volkswagen'den iyi haber

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 25.02.2024 - 17:00, Güncelleme: 25.02.2024 - 17:00
 

Mehmet Keleş’e Volkswagen'den iyi haber

Belediye başkanlığı yaptığı dönemde bir otomobil firmasının markasıyla ilgili yaptığı açıklama ile gündeme gelen eski Belediye Başkanı Mehmet Keleş’e otomobil firmasından sevindirecek haber geldi.
“Passat mı çekeyim yanlarına” diyerek serzenişini dile getiren Mehmet Keleş’in dramına Volkswagen firması kayıtsız kalmadı ve Passat üretimini 2024 yılında sonlandırdığı ortaya çıktı. Belediye başkanı olduğu dönemde Volkswagen otomobil firmasının modeli olan Passat makam aracına binen ve Passat’a binmenin yer yer sıkıntılar oluşturduğunu dile getiren Mehmet Keleş; o dönemde yaptığı açıklama ile “Herkes Audi ile Mercedes ile gelirken bana itibar edilmiyor. Ben o kadar Audi, Mercedes varken yanlarına Passat mı çekeyim” diyerek bir anda Türkiye gündemine gelmişti. Ardından da Passat modeli satışlarında patlama yaşanmıştı. Volkswagen firması ise aldığı karar ile birlikte 2024 yılında passat modelinin bütün versiyonlarının üretimini durdurduğunu açıkladı. 2022 Yılında sedan versiyonunun durduran Volkswagen firmasının 2024 yılında ise başta sedan, station versiyonu olmak üzere bütün Passat üretimini artık sonlandırdığını açıkladı. Bu haberin ardından Mehmet Keleş’in seçimlerde belediye başkanı olduğu takdirde hangi marka makam aracına bineceği ise büyük merak konusu oldu.
Belediye başkanlığı yaptığı dönemde bir otomobil firmasının markasıyla ilgili yaptığı açıklama ile gündeme gelen eski Belediye Başkanı Mehmet Keleş’e otomobil firmasından sevindirecek haber geldi.

Passat mı çekeyim yanlarına” diyerek serzenişini dile getiren Mehmet Keleş’in dramına Volkswagen firması kayıtsız kalmadı ve Passat üretimini 2024 yılında sonlandırdığı ortaya çıktı.

Belediye başkanı olduğu dönemde Volkswagen otomobil firmasının modeli olan Passat makam aracına binen ve Passat’a binmenin yer yer sıkıntılar oluşturduğunu dile getiren Mehmet Keleş; o dönemde yaptığı açıklama ile “Herkes Audi ile Mercedes ile gelirken bana itibar edilmiyor. Ben o kadar Audi, Mercedes varken yanlarına Passat mı çekeyim” diyerek bir anda Türkiye gündemine gelmişti. Ardından da Passat modeli satışlarında patlama yaşanmıştı.

Volkswagen firması ise aldığı karar ile birlikte 2024 yılında passat modelinin bütün versiyonlarının üretimini durdurduğunu açıkladı. 2022 Yılında sedan versiyonunun durduran Volkswagen firmasının 2024 yılında ise başta sedan, station versiyonu olmak üzere bütün Passat üretimini artık sonlandırdığını açıkladı.

Bu haberin ardından Mehmet Keleş’in seçimlerde belediye başkanı olduğu takdirde hangi marka makam aracına bineceği ise büyük merak konusu oldu.

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.