GÜMBÜR GÜMBÜR DESTEK

Siyaset (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 25.02.2024 - 16:51, Güncelleme: 25.02.2024 - 17:18
 

GÜMBÜR GÜMBÜR DESTEK

Bakan Bak: 'Düzce'de Sandıkları Patlatmalıyız!'
Düzce'de AK Parti belediye başkan adayı Faruk Özlü’nün proje tanıtım programına katılan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, salonda coşku fırtınası estirdi. Gerçekleşen programda, Gençlik ve Spor Bakanı Bak, salonu dolduran partililere coşkuyla seslenerek, "Başkanımıza destek istiyoruz. Çok çalışmamız lazım. Özellikle de 31 Mart'ta Düzce’de sandıkları gümbür gümbür patlatmamız lazım. Bunun için kapı kapı çalışmamız lazım. Herkese dokunmamız lazım" dedi. Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Türkiye'nin spor alanında gösterdiği başarıları da vurgulayarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını Düzcelilere iletti. Türkiye'nin UEFA standartlarında stadyumlarla donatıldığını ve 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası için İtalya ile birlikte aday olduklarını belirtti. Ayrıca UEFA Şampiyonlar Ligi finalini organize ettiklerini ve yine aday olduklarını dile getirdi. Osman Aşkın Bak'ın coşku içinde ve bağırarak yaptığı konuşmasında, salon coşkuyla doldu.   Bak'ın gür sesi yükseldikçe, partililerin coşkusu da arttı ve salon seçim mitingi havasına büründü. Enerji dolu ortamda, Bakan'ın sözleri salon duvarlarında yankılanırken, salondakiler de ona coşkuyla eşlik etti. VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
Bakan Bak: 'Düzce'de Sandıkları Patlatmalıyız!'

Düzce'de AK Parti belediye başkan adayı Faruk Özlü’nün proje tanıtım programına katılan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, salonda coşku fırtınası estirdi.

Gerçekleşen programda, Gençlik ve Spor Bakanı Bak, salonu dolduran partililere coşkuyla seslenerek, "Başkanımıza destek istiyoruz. Çok çalışmamız lazım. Özellikle de 31 Mart'ta Düzce’de sandıkları gümbür gümbür patlatmamız lazım. Bunun için kapı kapı çalışmamız lazım. Herkese dokunmamız lazım" dedi.


Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Türkiye'nin spor alanında gösterdiği başarıları da vurgulayarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını Düzcelilere iletti. Türkiye'nin UEFA standartlarında stadyumlarla donatıldığını ve 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası için İtalya ile birlikte aday olduklarını belirtti. Ayrıca UEFA Şampiyonlar Ligi finalini organize ettiklerini ve yine aday olduklarını dile getirdi.


Osman Aşkın Bak'ın coşku içinde ve bağırarak yaptığı konuşmasında, salon coşkuyla doldu.

 

Bak'ın gür sesi yükseldikçe, partililerin coşkusu da arttı ve salon seçim mitingi havasına büründü. Enerji dolu ortamda, Bakan'ın sözleri salon duvarlarında yankılanırken, salondakiler de ona coşkuyla eşlik etti.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.