Başarılı iş adamı küçükusta ile binlerce aile ev sahibi oldu.

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.07.2020 - 15:44, Güncelleme: 25.07.2020 - 21:38
 

Başarılı iş adamı küçükusta ile binlerce aile ev sahibi oldu.

Hür Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hürkerim Küçükusta, Binlerce aileyi ev sahibi yapmanın gururunu yaşamakta. Hür Grup Bünyesinde birçok sektörde hizmetleri ile tanınan başarılı İş adamı Küçükusta, evsizleri ev sahibi yapıyor.
Hür Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hürkerim Küçükusta, Binlerce aileyi ev sahibi yapmanın gururunu yaşamakta. Hür Grup Bünyesinde birçok sektörde hizmetleri ile tanınan başarılı İş adamı Küçükusta, evsizleri ev sahibi yapıyor. Kurban bayramın yaklaşımı ardından fazlasıyla yoğunluk yaşanmakta, özellikle il dışından Düzce'ye yoğun talep görülmektedir. Vatandaşların hiçbir endişe duymadan kira öder gibi daire sahibi oluyor. Ev sahibi olacaklar, Hemen Tapusunu teslim aldığı gibi ve dairesine geçip oturmanın mutluluğunu yaşamaktadır. Kura yok, çekiliş yok, banka kredisiz, elden taksit seçenekleriyle üstelik hemen tapu. Düzce ili ve ilçeleri için geçerli alternatif seçenekleri ile 36 Ay ile 50 Ay Vade farksız taksitle daire sahibi oluyor. 81 ilinde Düzce'de talep yoğunluğu yaşanıyor.   Küçükusta Hür Grup olarak ise satışlardan en büyük pastayı almayı başardığını işaret ederek, "Tercih edilmemizin en büyük etkisi özellikle güven ve hemen tapu teslim olmasıdır" 7 Yıla aşkın hizmet vermekteyiz. Her bütçede, aileye hitap etme ve onları daire sahibi yapmaya çalışıyoruz. Ayrıca, Türkiye'nin en kozmopolit ili Düzce tercih edilmesinin avantajlarını yaşamanın artısı içindeyiz. İş sektöründe birçok sektörde hizmet veriyor ve başarımızı üst düzeyde yaşıyoruz diye ifadesinde bulundu.
Hür Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hürkerim Küçükusta, Binlerce aileyi ev sahibi yapmanın gururunu yaşamakta. Hür Grup Bünyesinde birçok sektörde hizmetleri ile tanınan başarılı İş adamı Küçükusta, evsizleri ev sahibi yapıyor.

Hür Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hürkerim Küçükusta, Binlerce aileyi ev sahibi yapmanın gururunu yaşamakta. Hür Grup Bünyesinde birçok sektörde hizmetleri ile tanınan başarılı İş adamı Küçükusta, evsizleri ev sahibi yapıyor. Kurban bayramın yaklaşımı ardından fazlasıyla yoğunluk yaşanmakta, özellikle il dışından Düzce'ye yoğun talep görülmektedir. Vatandaşların hiçbir endişe duymadan kira öder gibi daire sahibi oluyor. Ev sahibi olacaklar, Hemen Tapusunu teslim aldığı gibi ve dairesine geçip oturmanın mutluluğunu yaşamaktadır. Kura yok, çekiliş yok, banka kredisiz, elden taksit seçenekleriyle üstelik hemen tapu. Düzce ili ve ilçeleri için geçerli alternatif seçenekleri ile 36 Ay ile 50 Ay Vade farksız taksitle daire sahibi oluyor. 81 ilinde Düzce'de talep yoğunluğu yaşanıyor.
/>  

Küçükusta Hür Grup olarak ise satışlardan en büyük pastayı almayı başardığını işaret ederek, "Tercih edilmemizin en büyük etkisi özellikle güven ve hemen tapu teslim olmasıdır" 7 Yıla aşkın hizmet vermekteyiz. Her bütçede, aileye hitap etme ve onları daire sahibi yapmaya çalışıyoruz. Ayrıca, Türkiye'nin en kozmopolit ili Düzce tercih edilmesinin avantajlarını yaşamanın artısı içindeyiz. İş sektöründe birçok sektörde hizmet veriyor ve başarımızı üst düzeyde yaşıyoruz diye ifadesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.