Son dakika haberleri | DATÜB'ten Azerbaycan'a destek mesajı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.07.2020 - 14:10, Güncelleme: 18.07.2020 - 14:10
 

Son dakika haberleri | DATÜB'ten Azerbaycan'a destek mesajı

Son dakika haberleri... Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB) Genel Başkanı Ziyatdin Kassanov, 'Bizlerle yıllarca ekmeğini paylaşan kardeşlerimizle beraberiz' diyerek Azerbaycan'a destek mesajı yayınladı.
Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB) Genel Başkanı Ziyatdin Kassanov, 'Bizlerle yıllarca ekmeğini paylaşan kardeşlerimizle beraberiz' diyerek Azerbaycan'a destek mesajı yayınladı. Kassanov, yayınladığı mesajında, 'Nasıl Karabağ savaşında Ahıska Türkleri cephe hattında şehit olduysa binlerce gencimiz Azerbaycan için cepheye koşacaktır' diyerek, "Azerbaycan toprağı olan Karabağ'ı yıllardır hiçbir hak ve hukuk göz etmeden işgal eden, yıllardır bölgede saldırgan bir tutum sergileyen işgalci Ermenistan'a karşı Ahıska Türklerinin de vatanı olan Azerbaycan'ın yanında durmaya, "Karabağ Azerbaycan'dır " diye kabul ettiğimiz kardeşlerimize destek olmaya devam edeceğiz. En son sınır hattında Tovuz'da gerçekleşen saldırı, Azerbaycan'ın toprak bütünlüğüne yapılmıştır. Çatışmalar sırasında toprağa düşen şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Biz Ahıska Türklerinin kardeşi olan Azerbaycan Türkleri ile tarihimiz de kaderimiz de şehitlerimiz de sevincimiz de acımız da birdir. Haklı mücadelesinde Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanındayız" ifadelerinde bulundu. - İSTANBUL Son Dakika Haberleri - Son Dakika Haber - Güncel HaberlerKaynak: İHA
Son dakika haberleri... Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB) Genel Başkanı Ziyatdin Kassanov, 'Bizlerle yıllarca ekmeğini paylaşan kardeşlerimizle beraberiz' diyerek Azerbaycan'a destek mesajı yayınladı.

Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB) Genel Başkanı Ziyatdin Kassanov, 'Bizlerle yıllarca ekmeğini paylaşan kardeşlerimizle beraberiz' diyerek Azerbaycan'a destek mesajı yayınladı.

Kassanov, yayınladığı mesajında, 'Nasıl Karabağ savaşında Ahıska Türkleri cephe hattında şehit olduysa binlerce gencimiz Azerbaycan için cepheye koşacaktır' diyerek, "Azerbaycan toprağı olan Karabağ'ı yıllardır hiçbir hak ve hukuk göz etmeden işgal eden, yıllardır bölgede saldırgan bir tutum sergileyen işgalci Ermenistan'a karşı Ahıska Türklerinin de vatanı olan Azerbaycan'ın yanında durmaya, "Karabağ Azerbaycan'dır " diye kabul ettiğimiz kardeşlerimize destek olmaya devam edeceğiz. En son sınır hattında Tovuz'da gerçekleşen saldırı, Azerbaycan'ın toprak bütünlüğüne yapılmıştır. Çatışmalar sırasında toprağa düşen şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Biz Ahıska Türklerinin kardeşi olan Azerbaycan Türkleri ile tarihimiz de kaderimiz de şehitlerimiz de sevincimiz de acımız da birdir. Haklı mücadelesinde Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanındayız" ifadelerinde bulundu. - İSTANBUL

Son Dakika Haberleri - Son Dakika Haber - Güncel Haberler

Kaynak: İHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.