7 günlük lahana çorbası diyeti ile iğne ipliğe dönün! Yağlar asla geri alınmıyor

Sağlık (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 30.10.2023 - 14:06, Güncelleme: 30.10.2023 - 14:06
 

7 günlük lahana çorbası diyeti ile iğne ipliğe dönün! Yağlar asla geri alınmıyor

Lahana lifli bir sebze ve metabolizmayı hızlandırıyor. Lahana bağırsakları harekete geçiriyor. Lahana zayıflamaya yardımcı bir sebze. Peki 7 günlük lahana diyeti nasıl yapılır? İşte yanıtı...
ahana çorbası diyeti aç kalmadan zayıflamayı sağlıyor. Peki bu diyette neler serbest? Neler yasak? İşte lahana diyetinin püf noktaları... LAHANA İLE NASIL ZAYIFLANIR? draxe.com'a göre lahana ile lahana çorbası diyeti yaparak zayıflanabilir. Lahana çorbası diyeti ise şöyle yapılır: 1.GÜN 1.gün gün boyu sadece lahana çorbası için ve muz hariç meyve yiyin. 2.GÜN Gün boyu sadece lahana çorbası ve doğranmış sebzeleri, özellikle de kök sebzeleri tüketin. Mısır, meyve ve fasulye yasak. Fırında patates tüketilebilir. 3.GÜN Gün boyu doyana kadar lahana çorbası, meyve ve yeşil sebze (patates hariç) tüketin. Pancar, tatlı patates, havuç, mısır ve bezelye gibi nişastalı sebzelerden uzak durun. 4.GÜN Lahana çorbası, muz ve yağsız süt tüketin. 5.GÜN Otla beslenen sığır eti veya ızgara derisiz tavuk ile lahana çorbası (en az iki kez) tüketin . Susuz kalmamak adına altı ila sekiz bardak su içirin. 6.GÜN Dana eti ve sebze ile lahana çorbası (en az bir kez) tüketin. 7.GÜN Kahverengi pirinç , şekersiz meyve suları ve sebzelerle lahana çorbası (en az bir kez) tüketin.
Lahana lifli bir sebze ve metabolizmayı hızlandırıyor. Lahana bağırsakları harekete geçiriyor. Lahana zayıflamaya yardımcı bir sebze. Peki 7 günlük lahana diyeti nasıl yapılır? İşte yanıtı...

ahana çorbası diyeti aç kalmadan zayıflamayı sağlıyor. Peki bu diyette neler serbest? Neler yasak? İşte lahana diyetinin püf noktaları...

LAHANA İLE NASIL ZAYIFLANIR?

draxe.com'a göre lahana ile lahana çorbası diyeti yaparak zayıflanabilir. Lahana çorbası diyeti ise şöyle yapılır:

1.GÜN

1.gün gün boyu sadece lahana çorbası için ve muz hariç meyve yiyin.

2.GÜN

Gün boyu sadece lahana çorbası ve doğranmış sebzeleri, özellikle de kök sebzeleri tüketin. Mısır, meyve ve fasulye yasak. Fırında patates tüketilebilir.

3.GÜN

Gün boyu doyana kadar lahana çorbası, meyve ve yeşil sebze (patates hariç) tüketin. Pancar, tatlı patates, havuç, mısır ve bezelye gibi nişastalı sebzelerden uzak durun.


4.GÜN

Lahana çorbası, muz ve yağsız süt tüketin.


5.GÜN

Otla beslenen sığır eti veya ızgara derisiz tavuk ile lahana çorbası (en az iki kez) tüketin . Susuz kalmamak adına altı ila sekiz bardak su içirin.

6.GÜN

Dana eti ve sebze ile lahana çorbası (en az bir kez) tüketin.

7.GÜN

Kahverengi pirinç , şekersiz meyve suları ve sebzelerle lahana çorbası (en az bir kez) tüketin.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.