Çok sayıda kaçak sigara ele geçirildi Düzce, ASAYİŞ Haber Düzce Hür Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.05.2023 - 17:17, Güncelleme: 04.05.2023 - 17:17
 

Çok sayıda kaçak sigara ele geçirildi Düzce, ASAYİŞ Haber Düzce Hür Haber

Çok sayıda kaçak sigara ele geçirildi
Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada iki ayrı iş yerine yapılan baskında elektronik sigara, elektronik sigara likiti, içi tütün doldurulmuş makaron ve puro ele geçirildi.Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan soruşturma esas olmak üzere; KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince tütün, tütün mamulleri ve elektronik sigara kaçakçılığı ile ilgili olarak merkez Koçyazı ve Cedidiye Mahallelerinde aynı şahsa ait iki ayrı işyerinde arama yapıldı. Yapılan aramada 60 adet elektronik sigara, 123 adet elektronik sigara likiti, 16 bin 100 adet içi tütün doldurulmuş makaron sigara ve 50 adet puro ele geçirildi.Olayla ilgili olarak şüpheli şahıs hakkında kaçakçılık kanununa muhalefet suçundan adli işlem yapıldı.
Çok sayıda kaçak sigara ele geçirildi

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada iki ayrı iş yerine yapılan baskında elektronik sigara, elektronik sigara likiti, içi tütün doldurulmuş makaron ve puro ele geçirildi.Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan soruşturma esas olmak üzere; KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince tütün, tütün mamulleri ve elektronik sigara kaçakçılığı ile ilgili olarak merkez Koçyazı ve Cedidiye Mahallelerinde aynı şahsa ait iki ayrı işyerinde arama yapıldı.

Yapılan aramada 60 adet elektronik sigara, 123 adet elektronik sigara likiti, 16 bin 100 adet içi tütün doldurulmuş makaron sigara ve 50 adet puro ele geçirildi.Olayla ilgili olarak şüpheli şahıs hakkında kaçakçılık kanununa muhalefet suçundan adli işlem yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.