Birçok ülkeye ihracat yapıyorlar Düzce Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2023 - 13:21, Güncelleme: 25.02.2023 - 13:21
 

Birçok ülkeye ihracat yapıyorlar Düzce Haber

Birçok ülkeye ihracat yapıyorlar
MÜSİAD Düzce Şubesi yeni Başkanı Özgür Sağlam ve yönetimi ihracat yapan üye firmaları ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldılar.Kamu yararına dernek statüsüne sahip güçlü bir sivil toplum kuruluşu olan MÜSİAD Düzce Şubesi yeni Başkanı Özgür Sağlam ve yönetim kurulu üyeleri, tek tek üyeleri geziyor. Düzce’nin en eski sanayi kuruluşlarından olan yaşam alanlarına yenilik katan 10 fazla ülkeye ihracat yaparak üretime destek olan Divapan Genel Müdürü Muzaffer Aydemir ile bir araya geldiler. Ardından ise Düzce’nin suyunu dünyaya içiren Asya Su Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Emre Gülay’ı yerinde ziyaret ettiler.Özgür Sağlam, “Üyelerimizi tek tek ziyaret ederek bizden varsa taleplerini dinliyoruz” dedi.
Birçok ülkeye ihracat yapıyorlar

MÜSİAD Düzce Şubesi yeni Başkanı Özgür Sağlam ve yönetimi ihracat yapan üye firmaları ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldılar.Kamu yararına dernek statüsüne sahip güçlü bir sivil toplum kuruluşu olan MÜSİAD Düzce Şubesi yeni Başkanı Özgür Sağlam ve yönetim kurulu üyeleri, tek tek üyeleri geziyor.

Düzce’nin en eski sanayi kuruluşlarından olan yaşam alanlarına yenilik katan 10 fazla ülkeye ihracat yaparak üretime destek olan Divapan Genel Müdürü Muzaffer Aydemir ile bir araya geldiler. Ardından ise Düzce’nin suyunu dünyaya içiren Asya Su Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Emre Gülay’ı yerinde ziyaret ettiler.Özgür Sağlam, “Üyelerimizi tek tek ziyaret ederek bizden varsa taleplerini dinliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.