Öğrenciler tarihi yarımadayı gezdi Düzce Haberler

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.01.2023 - 15:23, Güncelleme: 19.01.2023 - 15:23
 

Öğrenciler tarihi yarımadayı gezdi Düzce Haberler

Öğrenciler tarihi yarımadayı gezdi
Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü kentte gençlerin talep ve isteklerini hayata geçirmeye devam ediyor. Şehre üniversite eğitimi için çeşitli illerden gelen 40 öğrenci müdürlüğün organizasyonu ile İstanbul’u gezdi.Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, İstanbul’da tarihi yarımadaya kültür gezisi düzenledi. Çeşitli illerden Düzce’ye üniversite okumak üzere gelen 40 öğrenci ve 2 öğretim üyesinin katıldığı gezide gençler dolu dolu bir gün geçirdi. Kültür, sanat ve spor gezisi olarak organize edilen programda gençler bir gün boyunca Beyazıt Kütüphanesi, Topkapı Sarayı, Ayasofya, Galata Kulesi ve Fener Rum Patrikhanesi’ni gezerek tarihi emanetleri inceleme fırsatı buldu.Gençler daha sonra tarihi yarımada çevresini denizden görmek amacıyla Haliç’te kano gezisi yaptı. Aralarında ilk kez İstanbul’a gelen gençlerin de olduğu gezi programlarının mevsim şartları el verdiği sürece öğrenci toplulukları ve sivil toplum kuruluşları ile koordineli şekilde devam edeceği açıklandı.
Öğrenciler tarihi yarımadayı gezdi

Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü kentte gençlerin talep ve isteklerini hayata geçirmeye devam ediyor. Şehre üniversite eğitimi için çeşitli illerden gelen 40 öğrenci müdürlüğün organizasyonu ile İstanbul’u gezdi.Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, İstanbul’da tarihi yarımadaya kültür gezisi düzenledi.

Çeşitli illerden Düzce’ye üniversite okumak üzere gelen 40 öğrenci ve 2 öğretim üyesinin katıldığı gezide gençler dolu dolu bir gün geçirdi. Kültür, sanat ve spor gezisi olarak organize edilen programda gençler bir gün boyunca Beyazıt Kütüphanesi, Topkapı Sarayı, Ayasofya, Galata Kulesi ve Fener Rum Patrikhanesi’ni gezerek tarihi emanetleri inceleme fırsatı buldu.Gençler daha sonra tarihi yarımada çevresini denizden görmek amacıyla Haliç’te kano gezisi yaptı. Aralarında ilk kez İstanbul’a gelen gençlerin de olduğu gezi programlarının mevsim şartları el verdiği sürece öğrenci toplulukları ve sivil toplum kuruluşları ile koordineli şekilde devam edeceği açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.