Zabıta ekipleri belge ve ürün denetimi yaptı Düzce Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.01.2023 - 14:06, Güncelleme: 18.01.2023 - 14:06
 

Zabıta ekipleri belge ve ürün denetimi yaptı Düzce Haber

Zabıta ekipleri belge ve ürün denetimi yaptı
Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinden itibaren kent merkezinde çeşitli okulların kantinlerinde denetim yaptı.Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri çocukların beslenme sağlığına yönelik denetim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İl Emniyet Müdürlüğü’nden polis ekipleri ile birlikte şehir merkezinde 3 okulda denetim yapan ekipler, Hürriyet Ortaokulu, Atatürk Anadolu Lisesi, Farabi Anadolu Lisesi kantinlerinde belge ve ürün denetimi yaptı. Kural dışı bir durumla karşılaşmayan ekipler, kantin işletmecileri ve okul yönetimine teşekkür ederek denetimlerin devam edeceğini belirtti.
Zabıta ekipleri belge ve ürün denetimi yaptı

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinden itibaren kent merkezinde çeşitli okulların kantinlerinde denetim yaptı.Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri çocukların beslenme sağlığına yönelik denetim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

İl Emniyet Müdürlüğü’nden polis ekipleri ile birlikte şehir merkezinde 3 okulda denetim yapan ekipler, Hürriyet Ortaokulu, Atatürk Anadolu Lisesi, Farabi Anadolu Lisesi kantinlerinde belge ve ürün denetimi yaptı. Kural dışı bir durumla karşılaşmayan ekipler, kantin işletmecileri ve okul yönetimine teşekkür ederek denetimlerin devam edeceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.