Barınmanın ötesinde her türlü sosyal aktivite yapıyorlar Düzce'den Haberler

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.12.2022 - 12:34, Güncelleme: 26.12.2022 - 12:34
 

Barınmanın ötesinde her türlü sosyal aktivite yapıyorlar Düzce'den Haberler

Barınmanın ötesinde her türlü sosyal aktivite yapıyorlar
Düzce’de Gençlik ve Spor Bakanlığı yurtlarında kalan gençler barınmanın yanı sıra birçok sosyal aktivite ile boş zamanlarını değerlendiriyor. Yurtlarda resim, örgü hal oyunu kursunun yanı sıra birçok spor aktivitesi yapıyorlar.Gençlik ve Spor Bakanlığı yurtlarında kalan gençler ders ve uyuma zamanın dışındaki vakitlerini çeşitli etkinliklerle geçiriyorlar. Düzce’deki yurtlarda kalan gençler resim ve seramik atölyesinden, Halk oyunları kursuna, örgü kursundan, Osmanlıca kursuna, birçok spor etkinliği ve manevi atölyelerde vakitlerini değerlendiriyorlar.Öğrenciler kendileri için hazırlanan etkinlikler için Gençlik ve Spor Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ettiler.
Barınmanın ötesinde her türlü sosyal aktivite yapıyorlar

Düzce’de Gençlik ve Spor Bakanlığı yurtlarında kalan gençler barınmanın yanı sıra birçok sosyal aktivite ile boş zamanlarını değerlendiriyor. Yurtlarda resim, örgü hal oyunu kursunun yanı sıra birçok spor aktivitesi yapıyorlar.Gençlik ve Spor Bakanlığı yurtlarında kalan gençler ders ve uyuma zamanın dışındaki vakitlerini çeşitli etkinliklerle geçiriyorlar.

Düzce’deki yurtlarda kalan gençler resim ve seramik atölyesinden, Halk oyunları kursuna, örgü kursundan, Osmanlıca kursuna, birçok spor etkinliği ve manevi atölyelerde vakitlerini değerlendiriyorlar.Öğrenciler kendileri için hazırlanan etkinlikler için Gençlik ve Spor Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.