Tartışmaların odağındaki isim Metin Kaşıkoğlu: Noter nasıl oldu!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2022 - 20:05, Güncelleme: 12.12.2022 - 20:05
 

Tartışmaların odağındaki isim Metin Kaşıkoğlu: Noter nasıl oldu!

Düzcelilerin merak konusu olan haber..
Uzun yıllar Düzce Milletvekilliği ve AKP İl Başkanlığı yaptıktan sonra bir anda Deva Partisi’ne geçen Metin Kaşıkoğlu’nun ilk noterlik görevi olarak Düzce’nin Çilimli ilçesine atanması kafalarda soru işareti oluşturmaya devam ediyor. 1512 sayılı Noterlik Kanunu’na göre ilk defa noterliğe atanacak noterlerin daha alt sınıflarda noterliğe başlaması gerekirken, Metin Kaşıkoğlu’nun hangi gerekçeyle ve hangi kanun maddesine göre memleketinde noterliğe atanması ve üstelik ilçede başka noter bulunmaması, acaba kişiye göre yasal uygulama mı yapıldığı şüphesini doğurmuştur.
Düzcelilerin merak konusu olan haber..

Uzun yıllar Düzce Milletvekilliği ve AKP İl Başkanlığı yaptıktan sonra bir anda Deva Partisi’ne geçen Metin Kaşıkoğlu’nun ilk noterlik görevi olarak Düzce’nin Çilimli ilçesine atanması kafalarda soru işareti oluşturmaya devam ediyor.

1512 sayılı Noterlik Kanunu’na göre ilk defa noterliğe atanacak noterlerin daha alt sınıflarda noterliğe başlaması gerekirken, Metin Kaşıkoğlu’nun hangi gerekçeyle ve hangi kanun maddesine göre memleketinde noterliğe atanması ve üstelik ilçede başka noter bulunmaması, acaba kişiye göre yasal uygulama mı yapıldığı şüphesini doğurmuştur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.