Cami Kebir Mahallesi ağır hasarlı binaların yıkımına başlandı Düzce Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.11.2022 - 16:56, Güncelleme: 27.11.2022 - 17:57
 

Cami Kebir Mahallesi ağır hasarlı binaların yıkımına başlandı Düzce Haber

Ağır hasarlı binaların yıkımına başlandı
Düzce'de meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremde ağır hasar alan ve yıkım kararı verilen kent merkezindeki yapıların yıkımına başlandı.Düzce'de merkez üssü Gölyaka ilçesi Sarıdere köyü olan 5,9 büyüklüğündeki depremde 263 bina hasar almıştı. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı ekipler tarafından yürütülen hasar tespit çalışmalarında acil yıkım gerektiren binaların yıkımına başlandı. İlk olarak Cami Kebir Mahallesi Alemdar Sokak’ta bulunan ve daha önce belediye ekipleri tarafından boşaltılan binaya iş makinesi ile giren ekipler, deprem sonrası kent merkezindeki ilk yıkımı da gerçekleştirdi. Yıkım sırasında geniş güvenlik önlemleri alındı.İlk yıkımın yapıldığı Düzce kent merkezinde, acil yıkım kararı verilen binaların yıkımı da en kısa sürede gerçekleştirilecek.
Ağır hasarlı binaların yıkımına başlandı

Düzce'de meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremde ağır hasar alan ve yıkım kararı verilen kent merkezindeki yapıların yıkımına başlandı.Düzce'de merkez üssü Gölyaka ilçesi Sarıdere köyü olan 5,9 büyüklüğündeki depremde 263 bina hasar almıştı.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı ekipler tarafından yürütülen hasar tespit çalışmalarında acil yıkım gerektiren binaların yıkımına başlandı. İlk olarak Cami Kebir Mahallesi Alemdar Sokak’ta bulunan ve daha önce belediye ekipleri tarafından boşaltılan binaya iş makinesi ile giren ekipler, deprem sonrası kent merkezindeki ilk yıkımı da gerçekleştirdi. Yıkım sırasında geniş güvenlik önlemleri alındı.İlk yıkımın yapıldığı Düzce kent merkezinde, acil yıkım kararı verilen binaların yıkımı da en kısa sürede gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.