Aynı yerde peş peşe 3 kaza Bolu, Asayiş Haber Düzce Hür Haber

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.11.2022 - 01:22, Güncelleme: 19.11.2022 - 01:32
 

Aynı yerde peş peşe 3 kaza Bolu, Asayiş Haber Düzce Hür Haber

Aynı yerde peş peşe 3 kaza
Bolu Aşağısoku Mahallesi'nde aynı yerde peş peşe 3 kaza meydana geldi. Kazanın ardından sürücüler arasında tartışma çıktı.Edinilen bilgiye göre, Şair Şinasi Sokak'ta meydana geldi. 14 AJ 948 plakalı araca, seyir halinde olduğu sırada, arkasından gelen ve plakası öğrenilemeyen başka bir araç çarptı. Kazanın ardından sürücüler arasında tartışma çıkarken, aynı yerde peş peşe iki kaza daha meydana geldi. Sürücüler arasında yaşanan tartışma, diğer sürücülerin araya girmesiyle büyümeden önlendi.Tedbir amacıyla sağlık ekipleri de olay yerine sevk edildi. Kazalarda kimsenin yaralanmadığı öğrenildi.
Aynı yerde peş peşe 3 kaza

Bolu Aşağısoku Mahallesi'nde aynı yerde peş peşe 3 kaza meydana geldi. Kazanın ardından sürücüler arasında tartışma çıktı.Edinilen bilgiye göre, Şair Şinasi Sokak'ta meydana geldi.

14 AJ 948 plakalı araca, seyir halinde olduğu sırada, arkasından gelen ve plakası öğrenilemeyen başka bir araç çarptı. Kazanın ardından sürücüler arasında tartışma çıkarken, aynı yerde peş peşe iki kaza daha meydana geldi. Sürücüler arasında yaşanan tartışma, diğer sürücülerin araya girmesiyle büyümeden önlendi.Tedbir amacıyla sağlık ekipleri de olay yerine sevk edildi. Kazalarda kimsenin yaralanmadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.