Vali Atay, sağlık kuruluşlarını inceledi Düzce, Sağlık Haberler Düzce Hür Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.09.2022 - 12:37, Güncelleme: 01.09.2022 - 12:37
 

Vali Atay, sağlık kuruluşlarını inceledi Düzce, Sağlık Haberler Düzce Hür Haber

Vali Atay, sağlık kuruluşlarını inceledi
Düzce Valisi Cevdet Atay, Atatürk Devlet Hastanesinde yeni oluşturulan poliklinik hizmet alanlarında incelemelerde bulundu, hastalara geçmiş olsun temennisinde bulundu.Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Volkan Temi ve sağlık yöneticilerinin hazır bulunduğu ziyarette Vali Cevdet Atay, Atatürk Devlet Hastanesinde yeni oluşturulan alanda hizmet veren Kulak Burun Boğaz ve Ortopedi Servisinde incelemelerde bulundu. Sağlık Müdürü Dr. Yılmaz, Vali Atay’a hastanenin genel durumu, yeni oluşturulan hizmet alanları ile yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.Sonrasında, Vali Atay, poliklinik hizmeti alan vatandaşlar, yatarak tedavi gören hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve özveri ve gayretli çalışmalarından dolayı sağlık personeline teşekkür etti. Sağlık yatırımlarını inceledi Vali Cevdet Atay, Aziziye Mahallesi’nde yapımına devam edilen Ambulans Servisi Başhekimliği, Toplum Sağlığı Merkezi ile Aile Hekimliği Hizmet binası inşaatında yerinde incelemelerde bulundu. Dr. Yasin Yılmaz inşaatın yüzde 85’inin tamamlandığını söyledi.
Vali Atay, sağlık kuruluşlarını inceledi

Düzce Valisi Cevdet Atay, Atatürk Devlet Hastanesinde yeni oluşturulan poliklinik hizmet alanlarında incelemelerde bulundu, hastalara geçmiş olsun temennisinde bulundu.Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Volkan Temi ve sağlık yöneticilerinin hazır bulunduğu ziyarette Vali Cevdet Atay, Atatürk Devlet Hastanesinde yeni oluşturulan alanda hizmet veren Kulak Burun Boğaz ve Ortopedi Servisinde incelemelerde bulundu.

Sağlık Müdürü Dr. Yılmaz, Vali Atay’a hastanenin genel durumu, yeni oluşturulan hizmet alanları ile yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.Sonrasında, Vali Atay, poliklinik hizmeti alan vatandaşlar, yatarak tedavi gören hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve özveri ve gayretli çalışmalarından dolayı sağlık personeline teşekkür etti.

Sağlık yatırımlarını inceledi
Vali Cevdet Atay, Aziziye Mahallesi’nde yapımına devam edilen Ambulans Servisi Başhekimliği, Toplum Sağlığı Merkezi ile Aile Hekimliği Hizmet binası inşaatında yerinde incelemelerde bulundu. Dr. Yasin Yılmaz inşaatın yüzde 85’inin tamamlandığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.