Keyif düşkünlerine üzen haber! Alkole zam geldi! - Düzce Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.07.2022 - 18:29, Güncelleme: 18.07.2022 - 18:29
 

Keyif düşkünlerine üzen haber! Alkole zam geldi! - Düzce Haber

Tiryakilerini üzen bir zam haberi daha geldi. Alkollü içkilere 12 gün içinde ikinci zam geldiği öğrenildi.
Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, bugün itibarıyla bir içki grubuna ait ithal şarap, vodka, viski ve likör ürünlerine zam geldiğini açıkladı. Aybaş, önemli açıklamalarda bulunarak zam oranının ortalama yüzde 15-20 aralığında değiştiğini belirtti.   YÜZDE 40 ORANINDA ARTIŞ GERÇEKLEŞTİ Ocak ve mart ayındaki zamlardan sonra mayıs ayı ortasında bazı rakı, viski, votka ve şarap ürünlerine yüzde 12 ila yüzde 23 aralığında zam gelmişti. Temmuz ayı başında ise bir içki grubuna ait şarap bazlı içecekler ve bazı kokteyllerin fiyatları yüzde 40 oranında artmıştı. "GELEN ZAMLARIN HIZINA YETİŞEMEZ OLDUK" Aybaş, geçen seneye kadar yılda bir kez ya da 6 ayda bir zamlanan alkol ürünlerinin bu sene itibarıyla neredeyse her ay zamlandığını vurguladı Aybaş, “Gelen zamların hızına biz de yetişemez olduk” diye konuştu.
Tiryakilerini üzen bir zam haberi daha geldi. Alkollü içkilere 12 gün içinde ikinci zam geldiği öğrenildi.

Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, bugün itibarıyla bir içki grubuna ait ithal şarap, vodka, viski ve likör ürünlerine zam geldiğini açıkladı. Aybaş, önemli açıklamalarda bulunarak zam oranının ortalama yüzde 15-20 aralığında değiştiğini belirtti.

 

Keyif düşkünlerine üzen haber! Alkole zam geldi! - Düzce Haber

YÜZDE 40 ORANINDA ARTIŞ GERÇEKLEŞTİ
Ocak ve mart ayındaki zamlardan sonra mayıs ayı ortasında bazı rakı, viski, votka ve şarap ürünlerine yüzde 12 ila yüzde 23 aralığında zam gelmişti. Temmuz ayı başında ise bir içki grubuna ait şarap bazlı içecekler ve bazı kokteyllerin fiyatları yüzde 40 oranında artmıştı.

"GELEN ZAMLARIN HIZINA YETİŞEMEZ OLDUK"
Aybaş, geçen seneye kadar yılda bir kez ya da 6 ayda bir zamlanan alkol ürünlerinin bu sene itibarıyla neredeyse her ay zamlandığını vurguladı Aybaş, “Gelen zamların hızına biz de yetişemez olduk” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.