Düzce'de modern taksi durakları yenileniyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.06.2022 - 12:41, Güncelleme: 01.06.2022 - 12:41
 

Düzce'de modern taksi durakları yenileniyor

Düzce'de modern taksi durakları yenileniyor
Düzce Belediyesi tarafından taksici esnaflarının daha sağlıklı ve nezih şartlarda hizmet sunabilmeleri adına başlatılan modern taksi duraklarının üretim çalışmaları devam ediyor.Düzce Belediyesinin öz kaynakları ile hayata geçirdiği ve taksici esnaflarının daha nezih ve sağlıklı ortamda hizmet vermelerini sağlayacak modern taksi durakları yeni yerlerinde hizmet vermeye başladı. Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde üretim çalışmaları devam eden duraklar Çoban, Kervan ve Park Taksi alanlarına yerleştirildi.Aynı dizaynda üç farklı metrekare ölçeğinde yapılan duraklar yeni yerlerinde hizmet vermeye başlarken, eskiyen duraklar ise müdürlük ekipleri tarafından alınarak tadilattan geçiriliyor. Elden geçirilen duraklar daha sonra güvenlik noktası olarak ve belediye birimlerinin ihtiyaçlarına göre kullanılır hale getiriliyor.
Düzce'de modern taksi durakları yenileniyor

Düzce Belediyesi tarafından taksici esnaflarının daha sağlıklı ve nezih şartlarda hizmet sunabilmeleri adına başlatılan modern taksi duraklarının üretim çalışmaları devam ediyor.Düzce Belediyesinin öz kaynakları ile hayata geçirdiği ve taksici esnaflarının daha nezih ve sağlıklı ortamda hizmet vermelerini sağlayacak modern taksi durakları yeni yerlerinde hizmet vermeye başladı.

Düzce'de modern taksi durakları yenileniyor

Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde üretim çalışmaları devam eden duraklar Çoban, Kervan ve Park Taksi alanlarına yerleştirildi.Aynı dizaynda üç farklı metrekare ölçeğinde yapılan duraklar yeni yerlerinde hizmet vermeye başlarken, eskiyen duraklar ise müdürlük ekipleri tarafından alınarak tadilattan geçiriliyor. Elden geçirilen duraklar daha sonra güvenlik noktası olarak ve belediye birimlerinin ihtiyaçlarına göre kullanılır hale getiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.