Düzce’de ki esnaflar iftar yemeğine yoğun katılım gösterdi.

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.04.2022 - 21:45, Güncelleme: 10.04.2022 - 13:17
 

Düzce’de ki esnaflar iftar yemeğine yoğun katılım gösterdi.

Düzce’de ki esnaflar iftar yemeğine yoğun katılım gösterdi.
Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, ahi sofrası kurdu. İftar programına Düzce’de ki esnaflar yoğun katılım gösterdi.Korona virüs salgını sonrasında Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, ahi sofrası kurdu. Uzun bir aradan sonra ilk defa kurulan sofraya, geniş katılım oldu. Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Kayıkçı, iftar programı sonrasında yaptığı açıklamada, “ Korona virüs salgınının ardından ilk iftarımızı yapıyoruz. Salgın sırasında sokağa çıkamadık. Esnaflarımız dükkanlarını kapattı. Pandemi kurulu toplantısına sürekli katılarak mavi olmak için yoğun çaba sarf ettik. Diğer şehirlerde yapılan uygulamaları Düzce’de de yapılması için canla başla çalıştık. Aradan geçen zaman sonrasında salgının seyrinde düzelme oldu ve dükkanlarımızı açtık. İnşallah toparlanma süreçlerimize başladık. Bugün kurduğumuz ahi sofrası ile de uzun bir aranın ardından ilk defa bir araya geldik. Allah herkesin orucunu kabul etsin” ifadelerini kullandı.
Düzce’de ki esnaflar iftar yemeğine yoğun katılım gösterdi.

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, ahi sofrası kurdu. İftar programına Düzce’de ki esnaflar yoğun katılım gösterdi.Korona virüs salgını sonrasında Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, ahi sofrası kurdu. Uzun bir aradan sonra ilk defa kurulan sofraya, geniş katılım oldu.

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Kayıkçı, iftar programı sonrasında yaptığı açıklamada, “ Korona virüs salgınının ardından ilk iftarımızı yapıyoruz.

Salgın sırasında sokağa çıkamadık. Esnaflarımız dükkanlarını kapattı. Pandemi kurulu toplantısına sürekli katılarak mavi olmak için yoğun çaba sarf ettik. Diğer şehirlerde yapılan uygulamaları Düzce’de de yapılması için canla başla çalıştık.

Aradan geçen zaman sonrasında salgının seyrinde düzelme oldu ve dükkanlarımızı açtık. İnşallah toparlanma süreçlerimize başladık. Bugün kurduğumuz ahi sofrası ile de uzun bir aranın ardından ilk defa bir araya geldik. Allah herkesin orucunu kabul etsin” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.