Sağlıkçılardan Polislere 10 Nisan ziyareti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.04.2022 - 17:17, Güncelleme: 07.04.2022 - 17:17
 

Sağlıkçılardan Polislere 10 Nisan ziyareti

Sağlıkçılardan Polislere 10 Nisan ziyareti
Düzce Emniyet Müdürlüğünün ziyaret eden Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz ve sağlıkçılar, Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan ve polislerin 177. Kuruluş yıldönümünü kutladı.Polis Teşkilatının 177. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz ve sağlıkçılar, emniyet müdürlüğünü ziyaret etti. Emniyet Müdürü ve polislerle bir araya gelen Yılmaz ve sağlıkçılar, polis teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutladılar.Ziyaret ile ilgili olarak Dr. Yılmaz; “Devletimizin bekası, milletimizin kardeşliği, kamu düzeni, huzur ve güvenimiz uğruna vatan toprağının farklı köşelerinde şehitlik mertebesine erişen tüm polislerimize Allah’tan rahmet; görevi başındaki polislerimize ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.
Sağlıkçılardan Polislere 10 Nisan ziyareti

Düzce Emniyet Müdürlüğünün ziyaret eden Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz ve sağlıkçılar, Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan ve polislerin 177. Kuruluş yıldönümünü kutladı.Polis Teşkilatının 177. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz ve sağlıkçılar, emniyet müdürlüğünü ziyaret etti.

Emniyet Müdürü ve polislerle bir araya gelen Yılmaz ve sağlıkçılar, polis teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutladılar.Ziyaret ile ilgili olarak Dr. Yılmaz; “Devletimizin bekası, milletimizin kardeşliği, kamu düzeni, huzur ve güvenimiz uğruna vatan toprağının farklı köşelerinde şehitlik mertebesine erişen tüm polislerimize Allah’tan rahmet; görevi başındaki polislerimize ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.