İLK DERS ZİLİ ÇALDI İYİ DERSLER DÜZCE

Eğitim (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 11.09.2023 - 10:31, Güncelleme: 11.09.2023 - 10:33
 

İLK DERS ZİLİ ÇALDI İYİ DERSLER DÜZCE

Binlerce öğrenci ve öğretmenin beklediği yeni eğitim öğretim yılı başladı.
Düzce’de 74 bin 628 öğrenci ve 5 bin 59 öğretmen için 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk zili çaldı. 3 aylık yaz tatili sona erdi. İlk ders zili 321’i resmi 124’ü özel 445 eğitim kurumunda çaldı. Sabahın erken saatlerinde velileri ile okullara gelen öğrenciler törenlerin ardından sınıflarında yeni eğitim öğretim yolunun ilk dersine başladılar. Uzunmustafa Ilkokul’u müdürü Ersin Carım yeni döneme başlayan öğrencilere “Sevgili öğrenciler 2023-2024 eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun, sağlıklı bir şekilde geçirin hepinize iyi dersler diliyorum.” ifadelerini kullandı. 3. sınıf öğrencilerinden Mehmet Yıldırım “Okulda arkadaşlarımı çok özledim ama en yakın arkadaşımın buradan taşınmasına çok üzüldüm. Yaz tatilinde ise köye gittik babamın bize yaptığı havuzda vakit geçirdik çok güzeldi.” dedi. Yaz tatilini kuzenleri ile geçiren öğrenci Yüsra Köroğlu ise “Okulumu çok özledim. Yaz tatilinde kuzenlerim geldi ve kedilerimi besledik beraber ve kedilerim yaz tatilinde doğum yaptı. Okulumda eğlenmeyi ve derslerimi yapmayı özledim.” ifadelerini kullandı. İlk tenefüslerine çoktan öğrenciler okul bahçesine çıkıp tenefüs boyunca oyun oynadılar.    
Binlerce öğrenci ve öğretmenin beklediği yeni eğitim öğretim yılı başladı.

Düzce’de 74 bin 628 öğrenci ve 5 bin 59 öğretmen için 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk zili çaldı. 3 aylık yaz tatili sona erdi. İlk ders zili 321’i resmi 124’ü özel 445 eğitim kurumunda çaldı. Sabahın erken saatlerinde velileri ile okullara gelen öğrenciler törenlerin ardından sınıflarında yeni eğitim öğretim yolunun ilk dersine başladılar. Uzunmustafa Ilkokul’u müdürü Ersin Carım yeni döneme başlayan öğrencilere “Sevgili öğrenciler 2023-2024 eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun, sağlıklı bir şekilde geçirin hepinize iyi dersler diliyorum.” ifadelerini kullandı. 3. sınıf öğrencilerinden Mehmet Yıldırım “Okulda arkadaşlarımı çok özledim ama en yakın arkadaşımın buradan taşınmasına çok üzüldüm. Yaz tatilinde ise köye gittik babamın bize yaptığı havuzda vakit geçirdik çok güzeldi.” dedi. Yaz tatilini kuzenleri ile geçiren öğrenci Yüsra Köroğlu ise “Okulumu çok özledim. Yaz tatilinde kuzenlerim geldi ve kedilerimi besledik beraber ve kedilerim yaz tatilinde doğum yaptı. Okulumda eğlenmeyi ve derslerimi yapmayı özledim.” ifadelerini kullandı. İlk tenefüslerine çoktan öğrenciler okul bahçesine çıkıp

tenefüs boyunca oyun oynadılar.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.