İlan resmen yayımlandı 50 KPSS puanı ile memur alımı yapılacak

Ekonomi (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 26.10.2023 - 15:36, Güncelleme: 26.10.2023 - 15:36
 

İlan resmen yayımlandı 50 KPSS puanı ile memur alımı yapılacak

Çalışma hayatını özel sektörde devam ettiren birçok insan, mevcut şartlardan memnun olmadığında çeşitli kamu kurumlarında memur olarak çalışmayı isteyebiliyor. Ayrıca bu noktada; belediyeler, hastaneler ve bazı kamu kurumları KPSS puanı ile iş ilanı açabiliyor. Bunun yanı sıra Gaziantep ili Şehitkamil Belediye Başkanlığı da en az 50 KPSS puanı ile zabıta memuru alımı yapılacağını açıkladı. İşte Gaziantep ili Şehitkamil Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan zabıta memuru ilanın detayları
Gaziantep ili Şehitkamil Belediye Başkanlığı, zabıta memuru olarak istihdam edilmek üzere 2022 KPSS puanı esas alınmak suretiyle toplam 35 zabıta memuru alımı yapılacağını duyurdu. Bunun yanı sıra Gaziantep ili Şehitkamil Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan iş ilanında en az 50 KPSS puanı şartı bulunuyor. GAZİANTEP İLİ ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MEMURU ALIMI Gaziantep ili Şehitkamil Belediye Başkanlığı bünyesinde en az 50 KPSS puanı ile toplam 35 zabıta memuru alımı yapılacağı resmen yayımlandı. Ayrıca Gaziantep ili Şehitkamil Belediye Başkanlığı bünyesinde açılan zabıta memuru iş ilanında, bazı mezuniyet şartları da aranıyor. EN AZ 50 KPSS PUANI İLE ALIM GERÇEKÇEKLEŞECEK Gaziantep ili Şehitkamil Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere; 'Belediye Zabıta Yönetmeliği' hükümlerine göre en az 50 KPSS taban puanı ve bazı şartları taşımak kaydıyla belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla zabıta memuru alımı yapılacağı açıklandı. BAŞVURU ŞARTLARI Gaziantep ili Şehitkamil Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere en az 50 KPSS puanı ile zabıta memuru alımı yapılacağı yayımlandı. Ayrıca Gaziantep ili Şehitkamil Belediye Başkanlığı bünyesinde, en az 50 KPSS puanı ile yapılacak olan zabıta memuru alımı ilanı ile ilgili başvuru şartlarından bazıları şu şekilde; · Adayların sözlü ve uygulamalı sınava katılabilmek için; 04 Aralık 2023 tarihinden 08 Aralık 2023 tarihi mesai bitimine (17:00) kadar ilanda sayılan belgeler ile birlikte, boy ve kilo ölçümü yaptırmak üzere Şehitkamil Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü Aydınlar Mah. 03065 nolu Cad. No: 34 Şehitkamil/ GAZİANTEP adresine şahsen müracaat ederek başvuru sürecini tamamlamaları gerekiyor. · Başvurular şahsen yapılacak. Posta ve mail yolu ile veya eksik bilgi ve belgelerle ya da nitelikleri uygun olmadığı halde yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacak. · Sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak gerekiyor.
Çalışma hayatını özel sektörde devam ettiren birçok insan, mevcut şartlardan memnun olmadığında çeşitli kamu kurumlarında memur olarak çalışmayı isteyebiliyor. Ayrıca bu noktada; belediyeler, hastaneler ve bazı kamu kurumları KPSS puanı ile iş ilanı açabiliyor. Bunun yanı sıra Gaziantep ili Şehitkamil Belediye Başkanlığı da en az 50 KPSS puanı ile zabıta memuru alımı yapılacağını açıkladı. İşte Gaziantep ili Şehitkamil Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan zabıta memuru ilanın detayları

Gaziantep ili Şehitkamil Belediye Başkanlığı, zabıta memuru olarak istihdam edilmek üzere 2022 KPSS puanı esas alınmak suretiyle toplam 35 zabıta memuru alımı yapılacağını duyurdu. Bunun yanı sıra Gaziantep ili Şehitkamil Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan iş ilanında en az 50 KPSS puanı şartı bulunuyor.

GAZİANTEP İLİ ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MEMURU ALIMI
Gaziantep ili Şehitkamil Belediye Başkanlığı bünyesinde en az 50 KPSS puanı ile toplam 35 zabıta memuru alımı yapılacağı resmen yayımlandı. Ayrıca Gaziantep ili Şehitkamil Belediye Başkanlığı bünyesinde açılan zabıta memuru iş ilanında, bazı mezuniyet şartları da aranıyor.


EN AZ 50 KPSS PUANI İLE ALIM GERÇEKÇEKLEŞECEK
Gaziantep ili Şehitkamil Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere; 'Belediye Zabıta Yönetmeliği' hükümlerine göre en az 50 KPSS taban puanı ve bazı şartları taşımak kaydıyla belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla zabıta memuru alımı yapılacağı açıklandı.


BAŞVURU ŞARTLARI
Gaziantep ili Şehitkamil Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere en az 50 KPSS puanı ile zabıta memuru alımı yapılacağı yayımlandı. Ayrıca Gaziantep ili Şehitkamil Belediye Başkanlığı bünyesinde, en az 50 KPSS puanı ile yapılacak olan zabıta memuru alımı ilanı ile ilgili başvuru şartlarından bazıları şu şekilde;

· Adayların sözlü ve uygulamalı sınava katılabilmek için; 04 Aralık 2023 tarihinden 08 Aralık 2023 tarihi mesai bitimine (17:00) kadar ilanda sayılan belgeler ile birlikte, boy ve kilo ölçümü yaptırmak üzere Şehitkamil Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü Aydınlar Mah. 03065 nolu Cad. No: 34 Şehitkamil/ GAZİANTEP adresine şahsen müracaat ederek başvuru sürecini tamamlamaları gerekiyor.

· Başvurular şahsen yapılacak. Posta ve mail yolu ile veya eksik bilgi ve belgelerle ya da nitelikleri uygun olmadığı halde yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacak.

· Sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.