İl Özel İdare çalışanlarına iş sağlığı ve güvenliği eğitim verildi

Eğitim (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 11.12.2023 - 12:04, Güncelleme: 11.12.2023 - 12:04
 

İl Özel İdare çalışanlarına iş sağlığı ve güvenliği eğitim verildi

İl Özel İdare çalışanlarına iş sağlığı ve güvenliği eğitim verildi
Düzce İl Özel İdaresi çalışanlarına iş sağlığı ve iş güvenliği eğitimi verildi. Eğitimde çalışanlar çıkan yangını yangın tüpleri ile söndürdü.İl Özel İdaresi meclis toplantı salonunda, İl Özel İdaresi işçi ve memur personellerine eğitim verildi. Eğitim toplantısında, çalışma mevzuatı ile ilgili bilgiler, çalışanların hak ve sorumlulukları, iş kazalarını önlemek, iş ekipmanlarının güvenli kullanımı ve işyerlerindeki tehlikelerden korunma gibi konular işlendi.Eğitim sonunda ise yangın tatbikatı yapıldı. Özel idarenin bahçesinde yakılan ateş çalışanlar tarafından güvenli bir şekilde söndürülmesiyle tatbikat son buldu.
İl Özel İdare çalışanlarına iş sağlığı ve güvenliği eğitim verildi

Düzce İl Özel İdaresi çalışanlarına iş sağlığı ve iş güvenliği eğitimi verildi. Eğitimde çalışanlar çıkan yangını yangın tüpleri ile söndürdü.İl Özel İdaresi meclis toplantı salonunda, İl Özel İdaresi işçi ve memur personellerine eğitim verildi.

Eğitim toplantısında, çalışma mevzuatı ile ilgili bilgiler, çalışanların hak ve sorumlulukları, iş kazalarını önlemek, iş ekipmanlarının güvenli kullanımı ve işyerlerindeki tehlikelerden korunma gibi konular işlendi. Eğitim sonunda ise yangın tatbikatı yapıldı. Özel idarenin bahçesinde yakılan ateş çalışanlar tarafından güvenli bir şekilde söndürülmesiyle tatbikat son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.