İkinci kez baba oluyor Özcan Deniz'den güzel haber!

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 08.09.2023 - 15:19, Güncelleme: 08.09.2023 - 15:19
 

İkinci kez baba oluyor Özcan Deniz'den güzel haber!

Sade bir nikah töreni ile dünya evine giren çiçeği burnunda çift Özcan Deniz ile Samar Dadgar’dan bebek haberi geldi. Ünlü şarkıcı ikinci kez baba oluyor.
Ünlü şarkıcı Özcan Deniz ile İranlı moda tasarımcısı Samar Dadgar, 20 Ocak’ta birlikte yaşadıkları Zekeriyaköy’deki evlerinde sade bir nikah töreni ile dünya evine girdi. Çiçeği burnunda çiftten Samar Dadgar’ın kafa karıştıran paylaşımının ardından müjdeli haber geldi. Ünlü şarkıcı Deniz ikinci kez baba oluyor. Bir yıl evli kaldığı oğlu Kuzey’in annesi Feyza Aktan’la olaylı boşanma sürecini atlattıktan sonra Samar Dadgar ile objektiflerin karşısına geçen Özcan Deniz, geçtiğimiz Ocak ayında 3. kez nikah masasına oturmuştu. İranlı moda tasarımcısı Samar Dadgar’la birlikte yaşadıkları Zekeriyaköy’deki evlerinde sessiz sedasız dünya evine giren çiftten bugün bebek haberi geldi. ÖZDAN DENİZ İKİNCİ KEZ BABA OLUYOR Ünlü çiftten Samar Dadgar, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla kafaları karıştırmıştı. Dadgar, Instagram hesabından eşi Deniz’i öptüğü fotoğrafı paylaşarak altına eklediği çocuklu aile emojisiyle akıllara bebek iddiasını getirmişti. O iddialar doğru çıktı. 51 yaşındaki ünlü şarkıcı Özcan Deniz ikinci kez baba olacak. Ünlü şarkıcı Özcan Deniz, bebek haberini aldıktan sonra İranlı eşi Samar Dadgar’ın annesi ve babasını da İstanbul’a getirdi. Zekeriyaköy’de bir siteye yerleşen Dadgar’ın ailesi heyecanlı haberi akrabalarıyla da paylaştı.Öte yandan Deniz, geçtiğimiz aylarda rahatsızlanan eşi Dadgar’ın moralinin yerine gelmesi içinde ailesini İstanbul’a getirerek sürpriz yapmıştı.
Sade bir nikah töreni ile dünya evine giren çiçeği burnunda çift Özcan Deniz ile Samar Dadgar’dan bebek haberi geldi. Ünlü şarkıcı ikinci kez baba oluyor.

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz ile İranlı moda tasarımcısı Samar Dadgar, 20 Ocak’ta birlikte yaşadıkları Zekeriyaköy’deki evlerinde sade bir nikah töreni ile dünya evine girdi. Çiçeği burnunda çiftten Samar Dadgar’ın kafa karıştıran paylaşımının ardından müjdeli haber geldi. Ünlü şarkıcı Deniz ikinci kez baba oluyor.

Bir yıl evli kaldığı oğlu Kuzey’in annesi Feyza Aktan’la olaylı boşanma sürecini atlattıktan sonra Samar Dadgar ile objektiflerin karşısına geçen Özcan Deniz, geçtiğimiz Ocak ayında 3. kez nikah masasına oturmuştu. İranlı moda tasarımcısı Samar Dadgar’la birlikte yaşadıkları Zekeriyaköy’deki evlerinde sessiz sedasız dünya evine giren çiftten bugün bebek haberi geldi.

ÖZDAN DENİZ İKİNCİ KEZ BABA OLUYOR

Ünlü çiftten Samar Dadgar, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla kafaları karıştırmıştı. Dadgar, Instagram hesabından eşi Deniz’i öptüğü fotoğrafı paylaşarak altına eklediği çocuklu aile emojisiyle akıllara bebek iddiasını getirmişti. O iddialar doğru çıktı. 51 yaşındaki ünlü şarkıcı Özcan Deniz ikinci kez baba olacak.

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz, bebek haberini aldıktan sonra İranlı eşi Samar Dadgar’ın annesi ve babasını da İstanbul’a getirdi. Zekeriyaköy’de bir siteye yerleşen Dadgar’ın ailesi heyecanlı haberi akrabalarıyla da paylaştı.Öte yandan Deniz, geçtiğimiz aylarda rahatsızlanan eşi Dadgar’ın moralinin yerine gelmesi içinde ailesini İstanbul’a getirerek sürpriz yapmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.