İftar telaşı hastanede bitti

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 13.03.2024 - 20:53, Güncelleme: 13.03.2024 - 20:53
 

İftar telaşı hastanede bitti

Kazada motosiklette bulunan 2 kişi yaralandı.
İftara yetişebilmek için acele eden motosikleti sürücüsü ve arkadaşı, bulvada dönmeye çalışan otomobil ile çarpıştı. Kazada motosiklette bulunan 2 kişi yaralandı.Kaza akşam saatlerinde Atatürk Bulvarı Çoban kavşağı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Şehir merkezinden Çoban Kavşağı istikametine gitmekte olan Erhan M.’nin kullandığı 81 ACB 259 plakalı motosiklet bulvarda yan yola dönmeye çalışan Sami S. idaresindeki Opel marka otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklette bulunan Erhan M. ve Eyüp C. yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılara olay yerinde ilk müdahalelerini yapan sağlık ekipleri, yaralıları ambulans ile Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.  Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.  
Kazada motosiklette bulunan 2 kişi yaralandı.

İftara yetişebilmek için acele eden motosikleti sürücüsü ve arkadaşı, bulvada dönmeye çalışan otomobil ile çarpıştı. Kazada motosiklette bulunan 2 kişi yaralandı.Kaza akşam saatlerinde Atatürk Bulvarı Çoban kavşağı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Şehir merkezinden Çoban Kavşağı istikametine gitmekte olan Erhan M.’nin kullandığı 81 ACB 259 plakalı motosiklet bulvarda yan yola dönmeye çalışan Sami S. idaresindeki Opel marka otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklette bulunan Erhan M. ve Eyüp C. yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılara olay yerinde ilk müdahalelerini yapan sağlık ekipleri, yaralıları ambulans ile Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. 
Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.