İçenin kalp ömrü uzuyor! Suya bir çay kaşığı ekleyin ya da yutun

Sağlık (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 04.03.2024 - 11:41, Güncelleme: 04.03.2024 - 11:41
 

İçenin kalp ömrü uzuyor! Suya bir çay kaşığı ekleyin ya da yutun

Kalp hastalıkları son yıllarda herkesin korkulu rüyası oldu. Kalbi kuvvetlendiren birkaç bitki ve meyve bulunuyor. Bu bitkileri suya atarak demledikten sonra içebilir veya ağızda dolandırıp yutabilirsiniz. İki durumda da kalp ömrünü uzatıyor. Kalp için koruyucu önlem arayanlara kalbi kuvvetlendiren yöntemleri derledik.
Kalp hastalıkları, kolesterol, yüksek tansiyon, diyabet, obezite, stres ve hareketsiz yaşam gibi birçok hastalıktan ve durumdan etkilenir. Doğal bitki ve meyveleri tüketerek kalp hastalıklarından korunabilirsiniz. Kalp hastalıkları ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir ve yaşamı tehdit edebilir. Bu nedenle, koruyucu önlemler almak ve sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemek, kalp hastalıklarının riskini azaltmada önemlidir. Modern tıp ve geleneksel tıp konusunda uzman isimlerden biri olan Aidin Salih kalbi kuvvetlendiren bitkilerin başında alıç meyvesinin ve karanfilin geldiğini belirtiyor. HER TÜRLÜ KALP HASTALIĞINA ŞİFA MEYVE: ALIÇ Her türlü kalp rahatsızlığında kullanılabilen en önemli bitkilerden biri alıçtır. 1 tatlı kaşığı ezilmiş yaprak-çiçek tozunu her gün suyla yutmak veya 1 tatlı kaşığı yaprak-çiçek karışımını 1 bardak kaynar suyla demleyerek içmek ve her gün bir avuç alıç meyvesi yemek ve 1-2 yıl boyunca hiç ara vermeden kullanmak çok iyi sonuç verir. KARANFİL KALBİ KUVVETLENDİRİYOR Günde 11-15 tane karanfil çiğneyerek yutulur. Veya bir çorba kaşığı karanfil bir su bardağı soğuk suyla kaynayana kadar ısıtılır, 8-10 saat demlendikten sonra süzülür. Günde 3 defa birer yudum alınır ağızda dolandırıp yutulur. KALP KASLARINI GÜÇLENDİREN MEYVELER Limon, greyfurt, nar, elma veya bu meyvelerin suyu kalp damarlarını temizler ve kalp kaslarını güçlendirir. Meyve sularına reyhan veya nane katılabilir.
Kalp hastalıkları son yıllarda herkesin korkulu rüyası oldu. Kalbi kuvvetlendiren birkaç bitki ve meyve bulunuyor. Bu bitkileri suya atarak demledikten sonra içebilir veya ağızda dolandırıp yutabilirsiniz. İki durumda da kalp ömrünü uzatıyor. Kalp için koruyucu önlem arayanlara kalbi kuvvetlendiren yöntemleri derledik.

Kalp hastalıkları, kolesterol, yüksek tansiyon, diyabet, obezite, stres ve hareketsiz yaşam gibi birçok hastalıktan ve durumdan etkilenir. Doğal bitki ve meyveleri tüketerek kalp hastalıklarından korunabilirsiniz.

Kalp hastalıkları ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir ve yaşamı tehdit edebilir. Bu nedenle, koruyucu önlemler almak ve sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemek, kalp hastalıklarının riskini azaltmada önemlidir.

Modern tıp ve geleneksel tıp konusunda uzman isimlerden biri olan Aidin Salih kalbi kuvvetlendiren bitkilerin başında alıç meyvesinin ve karanfilin geldiğini belirtiyor.

HER TÜRLÜ KALP HASTALIĞINA ŞİFA MEYVE: ALIÇ

Her türlü kalp rahatsızlığında kullanılabilen en önemli bitkilerden biri alıçtır. 1 tatlı kaşığı ezilmiş yaprak-çiçek tozunu her gün suyla yutmak veya 1 tatlı kaşığı yaprak-çiçek karışımını 1 bardak kaynar suyla demleyerek içmek ve her gün bir avuç alıç meyvesi yemek ve 1-2 yıl boyunca hiç ara vermeden kullanmak çok iyi sonuç verir.

KARANFİL KALBİ KUVVETLENDİRİYOR

Günde 11-15 tane karanfil çiğneyerek yutulur. Veya bir çorba kaşığı karanfil bir su bardağı soğuk suyla kaynayana kadar ısıtılır, 8-10 saat demlendikten sonra süzülür. Günde 3 defa birer yudum alınır ağızda dolandırıp yutulur.

KALP KASLARINI GÜÇLENDİREN MEYVELER

Limon, greyfurt, nar, elma veya bu meyvelerin suyu kalp damarlarını temizler ve kalp kaslarını güçlendirir. Meyve sularına reyhan veya nane katılabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.